Keunikkan Timeline FB !!





















p/s : aku tetap membenci wajah baru ini..

13 comments:

wow..kalau dpt buat macm mereka2 di atas yg gila smart ,sure xbenci timeline..haaha..

December 29, 2011 at 10:48 AM comment-delete

x suke timeline..mencik....tau x camane nak back to normal??? sedey

December 29, 2011 at 11:49 AM comment-delete

nice one! unik2..

December 29, 2011 at 12:44 PM comment-delete

FatihaNur: blm ada lg trick untuk kembali ke fb lama,,lambat laun semua pengguna akan menikmati jua timeline ni..

December 29, 2011 at 1:38 PM comment-delete

wis, cool friend

December 29, 2011 at 4:08 PM comment-delete

ok...this is sooo coooool!

December 29, 2011 at 4:49 PM comment-delete

argh! jeles tengok..

December 29, 2011 at 5:05 PM comment-delete

smart.. cuma timeline semak sikit lah.. sy share d fb k :)

December 29, 2011 at 8:33 PM comment-delete

pening sikit tngok timeline ni.. :)

December 29, 2011 at 9:08 PM comment-delete

cmne la nak buat bnde tu ek ? huhu ~

December 29, 2011 at 10:23 PM comment-delete

rasanya,layout masa first time sign up lg seronok.x complicated sgt.dulu beep chat kt fb pun lain.dh lupe bunyi dy cmne.hehe.

pening tgk timeline tu.xpaham.huhu.

December 29, 2011 at 10:58 PM comment-delete

tapi susah kot nk wat mcm kat ats tue..haha.tetap benci timeline!!!!!

December 29, 2011 at 11:32 PM comment-delete

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

**** AKI MELAYANI SEPERTI: ***

1.PESUGIHAN PUTIH
2.UANG KEMBALI
3.TERANSFER JANIN
4.ANGKA TOGEL GHOIB.DLL..

January 9, 2017 at 9:49 PM comment-delete

Post a Comment