Uji Otak Lelaki Ke Perempuan??






Mari kita lihat..adakah otak anda otak lelaki atau perempuan.. cuba permainan ni..

Mari kita uji Otak kita…Sila lakukan dan jangan cuba menipu diri anda sendiri
Kira jumlah huruf ‘F’ dalam perenggan dibawah dalam masa 15 saat:

FINISHED FILES ARE THERESULT OF YEARS OF SCIENTIFICSTUDY COMBINED WITH THEEXPERIENCE OF YEARS



dah selesai?
Scroll kebawah hanya apabila anda telah selesai mengira!

OK? ada berapa banyak F ?
dua??tiga??empat?? pasti!! (anda tentunya seorang lelaki!!!)





baca sekali lagi!

FINISHED FILES ARE THERESULT OF YEARS OF SCIENTIFICSTUDY COMBINED WITH THEEXPERIENCE OF YEARS




Salah, sebenarnya terdapat 6, kira semula..

Sebab berlakunya perkara tersebut diterangkan dibawah ini…
otak LELAKI tidak memproses perkataan “OF”.
Keajaiban kejadian atau silap mata?
Sesiapa yang dapat megira kesemua 6 F’s pada permulaan ujian memiliki otak PEREMPUAN
Cuba la dengan kengkawan anda untuk menguji setakat mana kebenaran perkara ini….. :)


p/s:x caya korang try..aku dh try kat kwn lelaki aku semuanya sama ngan aku..ternyata kami lelaki tulen..hehehe

19 comments:

maksudnya otak saya ni laki la? waa~~!!! taknak! taknak!!!

December 20, 2011 at 3:23 AM comment-delete

omaigod saya otak lelaki laa nie?? saya kira ade 3 F -.-

December 20, 2011 at 3:26 AM comment-delete

haha..ada something wrong ni..hihi

December 20, 2011 at 3:26 AM comment-delete

MIsz Domu jugak baca ada3F jer..entah yang 3F tu perempuan.. yang incik Dalca gtau tu terbalik..hahaha.. mungkin Incik Dalca ad pemikiran perempuan..hahaha

December 20, 2011 at 6:00 AM comment-delete

oh tidak!!ini fakta bukan auta..hehe,haaa jg-jg pemikiran anda dh mcm lelaki tu..hehe

December 20, 2011 at 6:07 AM comment-delete

mcm mna hamba juga kira dpt tiga...huhu..
ermm mungkin faktor rabun malam (xnk ngaku otak laki)

December 20, 2011 at 6:56 AM comment-delete

impossible? mne lg 3F?

December 20, 2011 at 8:48 AM comment-delete

cuba tngk btol-btol

December 20, 2011 at 8:53 AM comment-delete

rasanya ujian ni nak kata orang yang ada otak perempuan ni lebih sensitif terhadap perkara yang kecil berbanding dengan orang yang ada otak lelaki. =) Penah test dah kat sekolah. btw, otak saya otak perempuan. C:

December 20, 2011 at 3:37 PM comment-delete

Biarlah otak nie otak lelaki.. tapi Misz Domu tetap perempuan melayu terakhir...

December 20, 2011 at 8:13 PM comment-delete

logik jgk MCB .. haha...orite2.. 8)

December 21, 2011 at 4:02 AM comment-delete

logik ke x logik? hmm..

December 21, 2011 at 5:25 AM comment-delete

knapa 5ja..huhu

December 21, 2011 at 8:11 AM comment-delete

Sye kire 6! Yey,otk pomquan! :)

December 22, 2011 at 12:46 PM comment-delete

saya 4 ==" tapi saya perempuan

December 29, 2011 at 12:08 AM comment-delete

err..otak ak lelaki...boley than game nih

January 18, 2012 at 4:28 AM comment-delete

hahaa..aku bca dapat 6..

January 26, 2012 at 5:35 AM comment-delete

xprsn dgn kwjdan OF..ish3...

February 18, 2012 at 3:50 PM comment-delete

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

**** AKI MELAYANI SEPERTI: ***

1.PESUGIHAN PUTIH
2.UANG KEMBALI
3.TERANSFER JANIN
4.ANGKA TOGEL GHOIB.DLL..

January 9, 2017 at 9:38 PM comment-delete

Post a Comment