Nanah Kemaluan Wanita Kepada LelakiSi perempuan itu mengumpulkan nanah yang keluar daripada kemaluannya lalu diberikan kepada lelaki'. Naudzubillah!

? Kisah di neraka..naudzubillah…?

( Luangkan masa utk membaca kawan2 sahabat2 sekalian…sekejap jerk..mOga mendapat ikhtibar dan manfaatnya..) >_Seorang lelaki berwajah buruk berkulit hitam merangkak-rangkak dengan penuh seksa di lembah kotor itu. Bau hanyir menusuk ke hidung, dengan segera saya menutup hidung. Namun bau itu makin kuat. Lelaki buruk berwajah hitam legam, hingus meleleh di hidung meskipun sudah disapu berkali-kali, dan yang malangnya, ia telanjang bulat tanpa sebarang pakaian.

Ah, ia amat menjelekkan. Bukan hanya dia bertelanjang, bahkan lelaki yang lain, perempuan, mak nyah, pondan dan tomboi, semua bertelanjang dan sangat menjelekkan. Yang perempuan, air nanah meleleh keluar daripada kemaluan mereka. Yang lelaki, air kencing mereka berdarah dan berketul-ketul. Mereka membuang air kecil dengan penuh seksa dan meraung kepedihan.

Lelaki yang merangkak-rangkak itu dihidangkan makanan. Saya mengintai dari kejauhan. Aduh, hidangannya adalah najis lembu yang masih cair dan dihurungi lalat. Najis hitam itu bercampur dengan air kencing lembu yang kuning-kekuningan. Saya muntah dibuatnya. Lelaki itu mengambil najis lalu disuap ke mulutnya dengan lahap. Ia muntah, namun dimakan terus tanpa henti.

Seksanya, hanyirnya. Tiba-tiba suasana menjadi pegun. Terdengar suara yang penuh garau dan menakutkan,

? “Wahai manusia terkutuk, tahukah kamu neraka Hawiyah? Itulah neraka yang apinya menjulang-julang.”

Saya terpandang sepasang lelaki dengan perempuan. Si perempuan itu mengumpulkan nanah yang keluar daripada kemaluannya lalu diberikan kepada lelaki. Ia minum dengan rakus, kemudian muntah keluar. Yek, jelek sekali. Kemudian si lelaki bangun berdiri dan kencing sedangkan perempuan itu menadah mulutnya. Wek, saya muntah di situ juga.

? “Wahai penzina yang berbangga dengan kemaluannya di dunia, rasakan kamu air nanah dan najis pasangan kamu. Apa yang kamu banggakan di dunia adalah kehinaan di akhirat.”

Sekumpulan manusia bertelanjang berhidung babi dihidangkan dua jenis makanan. Makakan yang baik dan makanan yang jelek. Namun mereka seolah-olah tidak nampak makanan yang baik itu. Mereka menerkam ke arah makanan jelek, yang dihurungi cacing dan lalat. Baunya seperti bau najis ayam. Ia busuk sekali. Mereka makan dengan lahap kemudian bergaduh sesama mereka.

? “Wahai pemakan riba, kamu mengetahui bahawa riba merupakan kemurkaan di sisi Allah. Allah telah menyediakan ruang mencari rezeki yang baik untuk kamu namun kamu memilih riba.”

Saya ketakutan. Ya Allah, di alam manakah aku ini sebenarnya. Seketika, saya melihat kejauhan. Seorang yang kelihatan soleh. Wajahnya tampak kuat beribadat. Ia diperintahkan ke sebuah taman yang indah. Namun, baru sahaja ia melangkah, kakinya dipegang erat oleh seseorang.

? “Ya Allah, janganlah Kamu masukkan ia ke dalam taman keindahan itu. Ia seorang berilmu, namun ia tidak menyampaikannya kepada kami. Ia seorang naqib, namun ia tidak pernah berusrah dengan kami. Ia seorang pemimpin, namun ia tidak pernah membimbing kami. Ia seorang kuat ibadah, namun tidak pernah menunjuki kami. Masukkan ia ke neraka Ya Allah.”

Saya terus menangis. Seorang naqib? Ya, saya seorang naqib. Apakah seorang naqib seperti saya, yang tidak melakukan usrah akan dicampakkan ke dalam lembah orang telanjang itu? Saya menggeletar ketakutan.

Saya melihat sekumpulan wanita. Mereka sedang mengerumuni satu hidangan. Saya mengintai jauh-jauh. Alangkah, mereka sedang meratah daging mayat manusia. Mereka melapah daging manusia itu hidup-hidup. Siapakah mereka itu Wahai Tuhan?

Saya tambah menggigil apabila melihat salah seorang daripada mereka. Itu adalah saudara saya. Ia seorang yang berbai’ah dengan perjuangan Islam dan mencintai perjuangan. Mengapa ia turut berada dalam kelompok terkutuk itu.

? “Itulah kumpulan wanita yang suka mengumpat dan menyebarkan fitnah.Mereka memperjuangkan Islam. Namun dalam masa yang sama,mereka suka sekali menaburkan fitnah dan mengumpat.”

Satu suara menjelaskan kepada saya.

Ya Allah, saya mengerti. Ini kisah benar. Saya mendengar dari rakan saya sendiri. Apabila seorang muslimah berkenan dengan seorang muslimin, dan muslimah itu meminta bantuan daripada rakannya menjadi orang tengah. Malangnya, orang tengah itu bukannya menjalin ikatan bahkan menaburkan fitnah.

Ya Allah, saya berharap cerita ini bukannya mengumpat dan menaburkan fitnah, bukan juga menyebarkan keburukan orang lain.

Seorang ahli pejuang Islam, keluar berdua-duaan dengan muslimah yang turut pejuang Islam. Berpegangan tangan. Menunggang motosikal bersama-sama. Nah, kepada mereka kita ingatkan, Peluklah pasangan kamu itu di atas motor seerat-eratnya, namun harus kamu ingat, yang kamu peluk itulah yang akan menghirup nanah yang keluar dari kemaluan kamu.

?Na’uzubillah, Ajirna minannar.

?Saya keanehan. Mengapa seorang lelaki boleh mempercayai seorang perempuan yang sanggup menyerahkan tangan untuk dipegang, kulit untuk dibelai menjadi isterinya? Bolehkah perempuan itu dipercayai untuk menjadi ibu kepada anaknya?

? “Darah haid,” saya berpaling ke belakang. Seorang tua bertongkat merapati saya. " Darah haid, apa maksud atuk"

Orang tua itu menunjukkan saya ke satu arah. Terbeliak mata saya melihatnya. Sekumpulan lelaki dihidangkan air berupa darah haid yang baru sahaja keluar daripada seorang perempuan.

“Darah haid itu adalah untuk orang yang memuja perempuan sehingga LALAI DARIPADA MENGINGATI ALLAH,”

p/s : m0ga mendapat iktibar dari kisah ini..pesanan buat sahabat-sahabat, juga buat diri sendiri..Nauzubillah..kami berlindung hanya padaMU ya ALLAH..

29 comments:

moga dijauhkan. terima kasih kongsi. boleh jadi panduan. :)

December 3, 2011 at 1:11 PM comment-delete

sama-sama

December 3, 2011 at 1:19 PM comment-delete

Terima kasih . Kisah ini sangat membuatkan saya gerun untuk melakukan kemaksiatan . Semoga , anda boleh memberi kisah teladan untuk dibaca . Mohon share ye .

December 3, 2011 at 6:20 PM comment-delete

sgt takut...smoga menjadi teladan...:)

December 3, 2011 at 6:26 PM comment-delete

terima kasih berkongsi . :)

December 3, 2011 at 7:54 PM comment-delete

nauzubillah... thanks for sharing

December 3, 2011 at 8:59 PM comment-delete

menarik sgt...trime kasihh

December 3, 2011 at 10:27 PM comment-delete

nauzubillah. thanks ya dalca berkongsi bersama

December 3, 2011 at 10:51 PM comment-delete

Assalamualaikum admin. Sy ada buat entry pasal kuah dalca ni dkt blog sy. Hehe
http://ceritadisebalikblog.blogspot.com/2011/12/apabila-semua-di-dalca-kan.html

December 4, 2011 at 12:47 AM comment-delete

sama-sama buat semua...moga memberi manfaat kepada kalian...

December 4, 2011 at 3:42 AM comment-delete

rasyidah : haha terharu plak..thanks very much!!

December 4, 2011 at 3:43 AM comment-delete

assalamualaikum..
terdiam bile bce entry nie..
perkongsian yg sngt2 bg0s..
menyedarkan dri juga..
trutama skali bila bab wanita yg mngumpat tu..
mmg tdk dpt dnafikan,wanita x dpt lari dr mngumpat..

December 4, 2011 at 5:17 AM comment-delete

info :
ass, ada peluang bisnis kecilan, JOIN saja kita dpt komisi 10.000, kalau ada yg JOIN lagi melalui kita dapet 20.000, coba bayangkan kalau 10 orang yang JOIN, dapet berapa?? "200.000", terbukti untuk menghasilkan financial anda, klik disini untuk JOIN http://UangDownload.Com/join/19333.html
terima kasih atas perhatiannya

December 4, 2011 at 5:56 AM comment-delete

Nauzubillah.. Nice Sharing

December 4, 2011 at 6:13 AM comment-delete

thanks f0r da sharing ..

December 4, 2011 at 6:36 AM comment-delete

nau'zubillahu min zalik.. :'(

r-5
December 4, 2011 at 6:50 AM comment-delete

satu peringatan..
sangat menginsafkan.. =_+

December 4, 2011 at 7:38 AM comment-delete

nauzubillah..thanks for sharing~

December 4, 2011 at 7:49 AM comment-delete

nauzubillah..tkt bacab.mntk kte semua dijauhkan azab neraka.amin.

December 4, 2011 at 7:51 AM comment-delete

nice share..thanks for sahring..moga menjadi iktibar hidup

December 4, 2011 at 8:49 AM comment-delete

sama-sama kpd semua

December 4, 2011 at 8:49 AM comment-delete

kisahnya meninggalkan saya dengan kegentaran ...

December 4, 2011 at 1:08 PM comment-delete

nauzubillah..semoga sama-sam menjadi iktibar buat kite

December 5, 2011 at 12:18 AM comment-delete

Allah , terima kasih.

Mohon share , sama-sama dapat pahala :')

December 5, 2011 at 11:57 PM comment-delete

nak share tau!

December 6, 2011 at 3:06 AM comment-delete

Menarik, mohon share..:D

January 24, 2012 at 8:29 AM comment-delete

THANKS SUDI KONGSI DALAM BLOG NI. SANGAT INSAF

April 17, 2012 at 8:56 AM comment-delete

Kunjungi blog saya juga ya
http://arman-giring.blogspot.com
http://perjalanan-armanali.blogspot.com
Semoga bisa tukar pikiran ^_^

May 8, 2012 at 11:02 PM comment-delete

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

**** AKI MELAYANI SEPERTI: ***

1.PESUGIHAN PUTIH
2.UANG KEMBALI
3.TERANSFER JANIN
4.ANGKA TOGEL GHOIB.DLL..

January 9, 2017 at 9:17 PM comment-delete

Post a Comment