Perasmian Kategori Dalca

First skali aku nk ucapkn jutaan terima ksh bg pengunjung yg x jemu-jemu melawat blog dalca yg x seberapa ini..terima ksh,chukran,thanks u,merci..terus terang aku mls nk make up blog aku ni..hihi biar simple n cool ,kali ini dalca sdh membuat 1 banner rasmi bg kategori dalca..dlm masa yg sma jgk aku ingin meminta maaf kepada sesiapa yg telah mendownload filem ombak rindu dari blog ni..hehe,maaf yer dh perkena korang..tpi nk wat camna entry tu merupakn entry yg paling mendidih dalca,dan ramai jgklar hati org yg mendidih..hehe,btw teruskn singgah cini n sebarang komen,info terbaru,ilmu yg hendak dikongsi kan boleh menghantar ke email admin shahril_rsf92@yahoo.com secara personal..assalamualaikum...












p/s : Klik jer di mana-mana banner yg korang belum terjah..btw korang rasa kategori mana yg lbh mendidih??

2 comments:

terbaikk!!

December 14, 2011 at 5:34 AM comment-delete

errr...nanti klik

December 14, 2011 at 6:17 AM comment-delete

Post a Comment