Top 10 Warna Ular Paling Superb !!




10)Blue Red Zero Nebraska




9)Paradise Tree Snake




8)Coast Garter Snake



7)Orange Snake




6)Liophidium Pattoni




5)Emerald Tree Boa



4)Blue Coral Snake




3)Red Snake



2)Red Cobra Snake



1)A Regal Ring-Necked Snake




p/s : ular mana korang nak bela..hehe

12 comments:

cantiknyer ular-ular ni.....dah macam ular-ular dalam dam ular dah...

January 29, 2012 at 12:06 PM comment-delete

PERGH,, GUA SUKE EMERELD TREE BOA Semart,, bole bawak tido

January 29, 2012 at 3:23 PM comment-delete

comel-comel la..tapi jangan salah sangka,saya puji bukan kerana saya pencinta ular tapi mereka memang comel...i booked for number 3..

January 29, 2012 at 3:25 PM comment-delete

erk..xleyh nak tgk lama2..geliiii~

January 29, 2012 at 6:08 PM comment-delete

cantiknya..suka no 9 tu..

January 29, 2012 at 8:00 PM comment-delete

geliiiii...

January 29, 2012 at 8:34 PM comment-delete

Daaaalllllcaaaaaaaaaaa.......

semua ular tu cantik..rasa nak bela2..buat pelaburn masa depan..hehehe..

ok jujurnya..malam ni cnfirm mimpi.. ular even kaler banyak2.. misz domu tetap xley tgok..

January 29, 2012 at 10:48 PM comment-delete

chanteks maa...

January 29, 2012 at 11:19 PM comment-delete

yang number 9 tu smart gak warna kulit dia.. tapi tak sanggup gua nak bela. kah kah kah

January 30, 2012 at 7:27 AM comment-delete

huhuhu....baru 2-3 hari lpas mimpi ular....banyak ular biru, hijau (ular kapak) dan ular sawa....siap kena gigit ngan ular sawa kt pergelangan tangan....adeh la....mimpi....huhuhu....

January 30, 2012 at 7:31 PM comment-delete

takut nye..lah ular warna merah tu err...but it nice photos thanks to you KUAH......,DALCCAAAAAAAAAAAAAAAA....

Anonymous
November 22, 2014 at 4:40 AM comment-delete

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

**** AKI MELAYANI SEPERTI: ***

1.PESUGIHAN PUTIH
2.UANG KEMBALI
3.TERANSFER JANIN
4.ANGKA TOGEL GHOIB.DLL..

January 9, 2017 at 11:11 PM comment-delete

Post a Comment