Cup Cake Yang Meloyakan













p/s : walopon blh mkn aku ttp x nak!!



15 comments:

eeiiii geli...x sanggup nak makan especially yg cam hamster tuh..terasa cam makan hamster sendiri lak...haha

February 16, 2012 at 1:31 PM comment-delete

eyh yg labah2 tu x nmpk menggelikan..comel jer!! mesti sedap tu...mesti perisa choc..nyum2

February 16, 2012 at 1:47 PM comment-delete

yang lastu tu comel...hehe...yang ulat tu serius geli...;p

February 16, 2012 at 2:33 PM comment-delete

aigoo..gmbr yg 1st n jari 2 serius geli...x slera lngsung nk mkn.klu yg labah2 ok sket.gemuk je..hehx

February 16, 2012 at 3:34 PM comment-delete

ok...yeksss~~ sumpah nak muntah tgk lipas and semua benda2 alah tu...haish =.="

February 16, 2012 at 4:39 PM comment-delete

hek hek. sian kat hamster tu :)

February 16, 2012 at 5:41 PM comment-delete

eeeeeeeeee........... orang bagi free pun TK takkan makan... Lagipun kalau TK nampak lipas (gambar ketiga tu), TK lari dulu dah...

TK
February 16, 2012 at 7:20 PM comment-delete

Serius geli giler~~

February 16, 2012 at 8:37 PM comment-delete

astarfirullah... nak muntah tengok..tak lalu makan rini..hehehe

February 16, 2012 at 9:12 PM comment-delete

macam2 bentuk la makanan sekarang..

February 16, 2012 at 11:13 PM comment-delete

kesian tgk yg last tu..

February 16, 2012 at 11:22 PM comment-delete

hari tu tgk cup cake angry bord pun dah tak lalu, ni kan pulak yang semacam ini.....tidaaaaaaaakkk!



http://ch000tz.blogspot.com/2012/02/fabulous-friday.html

February 17, 2012 at 12:01 AM comment-delete

oke . geli :P

February 17, 2012 at 12:13 AM comment-delete

eeekkk...siapa yang sanggup makan tu..

February 17, 2012 at 4:23 AM comment-delete

yang hamster mmg tak boleh terima arrghhh:o i saynag my hamster!! :D

February 17, 2012 at 6:48 AM comment-delete

Post a Comment