Suami Yg Baik


dok berfb tadi terjumpa note ni..hahaha,betol ker??saya bantah yg arif!! walopn saya x buncit saya tetap baik,wekkk... ;D



15 comments:

hahaha..yeke? nak cari yg buncit-buncit la..haha

eyh, awk suami org? haha

April 7, 2012 at 6:32 PM comment-delete

buncit baik? tandanya dia makan masakan isteri yg walaupun tak sedap sgt dgn berselera kut.haha

#eh mestilah ingat dgn dalca, lama tak dtg sini. sebab dekat U takde broadband, tak mampu nak bw .hehehe .skrg dh cuti sem baru aktif balik :P

April 7, 2012 at 6:32 PM comment-delete

huhu..maybe sebb suami tu ari2 makan masakan isteri kot..

April 7, 2012 at 7:37 PM comment-delete

hahaha. suami yang bahagia kot :)

April 7, 2012 at 7:38 PM comment-delete

hahhahha, takmo r muncit2...tak best..lalllala

April 7, 2012 at 7:45 PM comment-delete

erk? alamak . haha

April 7, 2012 at 7:52 PM comment-delete

buncit sbb die mkn air tgn isteri die lah..
eleh,mcm la die da kawen..
show off slim lah tu :P
*gurau* hehe

April 7, 2012 at 10:35 PM comment-delete

ade betul kot...sbb hubby ai pun mase mula2 kawen perut flat je...skrg dah muncit sket...lOlz...

April 7, 2012 at 10:36 PM comment-delete

dalca dah kawen ke?? so, xtaw lah kan buncit xgy nnti jd husband.. keh2..

org komen sy tak ramai pun.. sy balas komen tu jadi ramai.. =)

April 7, 2012 at 11:01 PM comment-delete

buncit ? haha, kalau tough plak camna dalca ? hahaha.

April 7, 2012 at 11:31 PM comment-delete

hehehhee muncit2 ni kiut ngkoo hahahaa

April 8, 2012 at 4:29 AM comment-delete

kalau betul fakta ni.. karang semua lelaki jadi buncit.. takmau.. biarlah misz domu amek yang tak baik.. xbuncit kan..hehehehe

p/s:maaf agk lewat singgah..bz jugak

April 8, 2012 at 4:56 AM comment-delete

tapi orang kata kalau nak pikat suami pikat lah dulu perutnya :)

April 8, 2012 at 5:10 AM comment-delete

terasa siot aku !!!!!!!!!!!! ye la...aku mmg baik...hahaha...lom kawin dah buncit cmne ni..

April 8, 2012 at 12:38 PM comment-delete

ngeh2.. tak sia2 aku buncit.hahahahaha

April 10, 2012 at 7:33 AM comment-delete

Post a Comment