Weeee Merdeka!!







Hoorey!!!Beres sudah exam sem ni...memang paling mencabar lah bagi aku sem ni...bnyak cabaran betol dgn madah yg pening kepala...bahasa arab beruslub tinggi...gerrrrr....apa-apa pon aku bersyukur kerna dipermudahkn segala urusan...paling mencabar paper hari ini lah..sampai mental n semangat down!!!haha...dan x tentu arah dah tdi...semalam sambil study ternampak lah artikel mamat bill gates ni... x sangka dia tiru cara yg aku gunakn selama ini...hahaha :p jom ikut jejak langkah ni ramai-ramai.....


-OHHHHH BLOGWALKING-









7 comments:

alhamdulilah... misz domu akan sengsara mula minggu depan.. kat malaysia dah dekat 535 pagi..tunggu subuh.bru nak tdo.. hectic week..sorry jarang dtg..

June 21, 2012 at 2:35 PM comment-delete

Yeay..da abis exam.lege gile da abis exam kan. Blh lawat blog linda...hihi

June 21, 2012 at 3:13 PM comment-delete

hahaha~ suka ayat bill gates..

alaaa janji dpt jwb sume kan.. =)

pasni tgu result plak..heee~

June 21, 2012 at 3:21 PM comment-delete

kalau semua ikut bill gates abislah... tp sy pun sama jer.. heee~~~

syok ar dia abis exam..

June 21, 2012 at 8:17 PM comment-delete

wah..best la dah habis..kita 2 paper lagi menanti:)

June 21, 2012 at 9:31 PM comment-delete

Huh.Lamenya tak merasa exam.Haha !

Ok lama tak datang sini.Menteri busy .

June 22, 2012 at 10:43 AM comment-delete

Yeahh...

Arghh...
CiM plak yg masih sarat dgn xcment & report.

June 22, 2012 at 10:52 AM comment-delete

Post a Comment