Kami Bersamamu Palestin..



Setiap waktu dan setiap detik mereka diserang...Setiap hari bertambah bilangan para syuhada..
Apa yg mampu kita lakukan??Berdoa dan sumbang lah untuk mereka....Semoga kemenangan milik kita..

















 LIHATLAH MUSUH-MUSUH ALLAH INI!!HANYA DIGEMPARKAN DENGAN BUNYI SIREN SUDAH MEREBAHKAN DIRI KE TANAH





 Hari ini McD memberikan burger percuma..sayang sekali negaraku Malaysia...Dimana keprihatinan anda??



Luar Negara



 Dalam Negara


Tetiba teringat kata Adolf Hitler dan sekarang kita sudah mendapat jawapannya..





Boleh dapatkan info terkini di palestin di Page ini :

Bebaskan Palestin!!




18 comments:

sedih n pilu rasanya tgk sedara seIslam kita dizalimi kafir laknatullah....moga kalian dikurniakan syahid...

need yr support..
iPhone 5 Gadget Impian

November 19, 2012 at 3:25 PM comment-delete

Kat mlysia....berebut nk mcd free huhuhuhu....

November 19, 2012 at 3:59 PM comment-delete

huu tu la..brebut dorg nak mcd free.. sbb dorg x rasa apa org kat palestin tu rasa.. kalau dorg kat palestin skrg, mesti dorg xnk amik mcd free tu...

November 19, 2012 at 5:35 PM comment-delete

tergamam rasenye bile tgok org luar negara masih mmpu memboikot dan buat demonstrasi dpn mcd, sdgkan kite rkyat malaysia n org islam sggup berdiri n beratur pnjg utk amik mcd. Tapi takpela, mungkin kite kesian pd rkyat palestin yg dizalimi, sekurang kurangnye mereka sudah tentu mati syahid dan syurga tmpat mereka..kite pula bagaimana?

November 19, 2012 at 5:49 PM comment-delete

hmmm,,, tak tahu nak ckp apa dah..

November 19, 2012 at 6:42 PM comment-delete

sesunguhnya bangsa yahudi adalah bangsa yang sangat2 bacul!!!!

November 20, 2012 at 2:44 AM comment-delete

cuba sedaya upaya utk x berkunjung ke mcD..jihad diri..walaupun nampak mcm mudah,tp sekurang2nya kita cuba bantu apa yg termampu..

p/s: slmbt kembali berblogging :)

November 20, 2012 at 7:08 AM comment-delete

Mereka di Palestin..tengah berjuang untuk terus hidup..dan kita di Malaysia ini.. yang tak merasa semua itu..mungkin tidak akan menghrgai setiap msa yang ada.. dan sbb tu tidak rmai yg mmbantu..

sy skrg dah mnjauhi Mcd dan sekutunya.

p/s: slmt berblogging

November 20, 2012 at 9:02 AM comment-delete

iya kata-kata hitler itu memang perlu diresapi

November 20, 2012 at 1:15 PM comment-delete

salam, lama x singgah sini. Sama2 kita doakan ye

November 20, 2012 at 4:59 PM comment-delete

sedih rasa tgok penderitaan mereka.... hanya doa dpt aku sumbangkan kepada mereka..

November 21, 2012 at 1:34 AM comment-delete

malaysia, benda free semua nak...

November 21, 2012 at 2:28 AM comment-delete

semoga roh mereka d cucuri Rahmat.

November 21, 2012 at 6:04 AM comment-delete

meremang tengok semua kematian tu terutamanya kanak-kanak dan bayi

November 21, 2012 at 7:36 AM comment-delete

adoyai..awatla beratur pi beli mekdi tuhh...

November 21, 2012 at 8:31 AM comment-delete

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

November 27, 2012 at 5:54 PM comment-delete

annyeonghaseo .... lam knal.ouw ya u ska korea ga low ska mmmm visit my blog.kamsahamnida. bye..

November 28, 2012 at 8:47 PM comment-delete

Mantap sekali gan (y)

Blog nya sudah saya follow, jngan lupa follback blog saya ya gan hehe

http://unik86.blogspot.com/

Di tunggu loh gan hehe

Salam kenal :)

December 16, 2012 at 4:48 PM comment-delete

Post a Comment