Driver Scanner 2011


Ni salah satu sekutu speedupmypc,kalo korang perasan kat bwh software speedupmypc ada tiga adik-beradik berangkai,so ni salah satu..fungsi dia untuk update driver kita yg dah lama,bg aku better korang update sekali jer seumur hidup,hehe,bknnye ape buat berat hardisk korang jer update bnyak-bnyak..

Ni link download

http://www.uniblue.com/software/driverscanner/

1.DriverScanner



2.Korang tekan download all pastu tnggu dah hbs dai install semua driver bru korang install satu-satu k,pham bahasa melayu kan??k cuba skung..

NI serial number dia,jika invalid letak diruang komen or kedai kopi k...

PS-FAQ2S-KCVE7-3JWEA-YNUK5-X57S9-D25YZ

1 comments:

There is a great tool Digeus Registry Fixer I always use it when windows system works slow, chashes, hangs or doesn't boot up. I also recommend to use Windsty Tune Up Suite. It prevents BSOD (Blue Screen of Death), restores your system to healtry state.

January 13, 2012 at 10:58 AM comment-delete

Post a Comment