SpeedUpMyPc 2011


Kali ni aku nak share software yg aku pakai..k gak lar software ni,dia dpt improve PC performance ,selain itu menspeedkn lagi laptop kita..bg laptop sapa-sapa yg rasa lambat,so cubalar software ni,aku dah guna nmpak mcm k, ni aku bg link untuk mendownload...

http://www.uniblue.com/software/speedupmypc/

Ni aku bg contoh gambar dia..

1..Better ambik keluaran 2011 k

2.Start to scan

3.Terdapat 134 problem so fix now,tp jika korang x letak serial number,korang just boleh remove 4 problem je..huhu,hodoh giler..

K dicini aku sertakan serial number..just copy paste k!!Enjoy yourself!!

SP-PQTWP-FKF6H-JCBH9-7UQB7-DWK43-GJEUF
SP-G068E-12060-D1107-05650-F0D01-000G0

5 comments:

Assalamualaikum....

nk mntk tlng skit...blh carikan key u speedupmypc 2012 x??..sbb yg versi 2011..dh x dek..jenuh mncarinya..

November 1, 2011 at 12:29 AM comment-delete

yg 2012 blm keluar lg...tp cari je yg versi 2011

November 2, 2011 at 1:58 AM comment-delete

suke blog ko.he2.

November 18, 2011 at 9:03 AM comment-delete

heehe..thanks..

November 18, 2011 at 2:13 PM comment-delete

I recommend Digeus Registry Cleaner as it is the best know on the market. It finds and fixes far more errors in the systen than any other. I run it every time when my computer starts crashing or working slow.

January 8, 2012 at 7:39 PM comment-delete

Post a Comment