Internet Download Manager!!


OK,kepada sesiapa yg masih blm ada IDM,ni cara mendownload,meinginstalll n mengpatchkn dia,rosak BM aku...IDM ni sesuai untuk mendownload video atau pon movie...so x pyh lar susah-susah nk guna Youtube Downloader dah....k ni aku ajar ckit cara nk install:

1.Install IDM melalui link ini:

Untuk mozilla lama 3.6......(ke atas or ke bwh) click here

Untuk mozilla yg baru 4.0 click here

Untuk mozilla 5.0 sory bro aku belum terjah lagi...

2.Dah hbs download nanti dia keluar mcm ni:


3.Then korang click jer mcm besa pastu korang install IDM dlu k,yg patch tu stlh hbs korang install IDM baru tkan..


4.Nanti dh hbs korang install IDM dia akan keluar mcm ni..korang buat x tahu jer...endahkn jer,just click ok,pastu dia akn keluar registration korang klik cancel then bru korang patah balik file mula-mula tadi tekan patch...



5.korang tekan jer patch nanti dia dh tulis dah done tu..maknanya selesai lar kerja korang..


6.Pastu korang try buka youtube keluar x IDM...


7.Kalo keluar try download satu video...jika blh tahniah diucapkn...hehe..





Perhatian!!

Aku tunjuk ni semuanya IDM untuk mozilla lama k,yg baru 4.0 lbh kurang sama jer,just patch dia berubah bentuk ckit..korang jus tkan patch jer k ,mcm IDM ni jgk..

Satu lagi korang jngn skali-kali UPDATE,jika update maka terbatallah Idm korang so kena remove n install len...dia akan keluar time tngh booting pc kita..tp jarang-jarang dia keluar...k so take care...

JNGN LUPA TEKAN CANCEL!!

SELAMAT MENCUBA

1 comments:

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

**** AKI MELAYANI SEPERTI: ***

1.PESUGIHAN PUTIH
2.UANG KEMBALI
3.TERANSFER JANIN
4.ANGKA TOGEL GHOIB.DLL..

January 9, 2017 at 4:28 PM comment-delete

Post a Comment