Idm Full Registeration For Firefox 7 No Trial !!






Assalamualaikum..baru kelmarin aku post tentang IDM, hari ini aku post lagi..sory lar kalo aku wat korang jadi renyah (susah)..seperti yg aku janjikn kalo aku jmpa latest IDM aku akn update..tapi kali ini lain dari yg lain..aku akan tunjukkan IDM untuk firefox 7 tak kesah lar beta berapa pon,tp kali sekali dgn register tanpa trial..so korang layan lar IDM ni smpai bla-bila..mcm biasa ikut langkah-langkah yg berikut:

1.Buang IDM yg lama mcm biasa n restart.

2.Install semula IDM 6.07 build 10. link

3.Kemudian,PASTIKAN tutup semua aplikasi IDM,check dibahagian taskbar.

4.Run file SnDk&p.(x perlu paste kat Local Disk C).Jngn lupa kalo pakai Avast open normally.


5.Click Server Patch Check

6.Click Clear pervious data registration (kalo x leh click biarkan je)

7.Tekan Generate code dan copy serial number.

8.Buka IDM melalui Start tak pun file IDM yg telah diinstall.

9.Click registration..ikut seperti gambar di bawah.


10.Letak nama n email anda beserta serial number tadi


11.Restart IDM. Dan check di About IDM..



12.Hasilnya = wow!! IDM 6.07 build 10 (FULL) tak pyh beli mahal-mahal.


13.ENJOY!!

2 comments:

tq.dah berjaya.

September 13, 2011 at 8:30 AM comment-delete

:)

September 13, 2011 at 12:49 PM comment-delete

Post a Comment