Update Idm For Firefox 5






Mintak maaf kerana lambat update IDM untuk korang..so ari ni aku dah update korang blh lar lyn firefox 5 bersama dgn IDM..Untuk Firefox 6 n 7 blm keluar lg..nanti dah keluar aaku cpt-cpt update..ikut langkah-langkah tersebut jika x nak kecewa..

1.Delete uninstall dlu IDM yg lama,guna Uninstall Program pon blh,tak pon sapa yg ada Revo Uninstaller lagi bgoz..guna yg tu..

2.Reboot or Restart komputer korang.

3.Update Firefox 5.0.

4.Then install IDM melalui link ini IDM 6.06 beta n tutup mozilla selepas install

5.Korang extract file tu guna winrar,winzip tak pon 7-zip.

6.Pastu korang install mcm biasa..nanti dia akan keluar "fake serial number" korang tekan ok n exit IDM..

7.Copy File Patch+Keygen.

8.Paste kat Local Disk C > Program File > Internet Download Manager.

9.Kemudian masuk file tersebut dan "run as administer" pada "SnDk&p"

10.Jika guna anti yirus Avast buka melalui open normally,seperti gambar dibawah,jika anti virus lain,tekan ignore ataupon ok.


11.Pastu tekan > Patch Server Check > Clear Pervious Registeration Data > Generate > Exit.


12.Then buka youtube try download..

13.Jika keluar 15 days left trial,biar je tekan cancel ataupon no.

INGAT JGN SESEKALI UPDATE NOW JIKA KELUAR APE-APE TENTANG IDM JUST TEKAN BUTANG NO ATAUPON CANCEL K..

SELAMAT MENCUBA

1 comments:

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

**** AKI MELAYANI SEPERTI: ***

1.PESUGIHAN PUTIH
2.UANG KEMBALI
3.TERANSFER JANIN
4.ANGKA TOGEL GHOIB.DLL..

January 9, 2017 at 4:41 PM comment-delete

Post a Comment