Awas Umat Islam!!


Assalamualaikum semuanya..kali ini aku nk share 1 benda yg penting bg umat ISLAM..kini terdpt sepuluh surah palsu yg telah dicipta oleh musuh ALLAH!!Awas..tulisan dan bahasanya seakan-akan ayat suci AL-QURAN...moga anda semua mengambil cakna terhadap masalah ini..


Antara sepuluh surah itu ialah:


1- Surah Al-Iman
2- Surah Al-Muslimoon
3- Surah Al-Wasaya
4- Surah Al-Kitab
5- Surah Al-Tajassud
6- Surah Al-Makata'a
7- Surah Al-Araja
8- Surah Al-Usfoor
9- Surah Al-Nabi
10- Surah Ad-Du'a


Sila ambil perhatian terhadap fitnah akhir zaman...tolong sebarkan kepada semua umat islam..

jika anda mahu melihat surahnya sendiri boleh dilihat disini..

http://www.suralikeit.com/


dan jgn sesekali percaya laman web ini


http://www.suralikeit.com/

http://www.thequran.com/



p/s: moga kita terlindung dari kesesatan..

10 comments:

thanks..

November 29, 2011 at 5:34 PM comment-delete

pelik2 nama surah nye...
kena rajin baca Quran baru tahu surah yg diturunkan Allah.

November 29, 2011 at 8:12 PM comment-delete

bunguks punye orang takde keje nak tiru al-Quran.tengok nama surah je dah tau ayat2 tu semua fake.

November 30, 2011 at 12:35 AM comment-delete

biasalar nama pon musuh ALLAH..x nhs-hbs cari pasal...

November 30, 2011 at 1:34 AM comment-delete

trima kasih atas perkongsiannya...

November 30, 2011 at 2:00 AM comment-delete

thanks ya infonya

November 30, 2011 at 2:18 AM comment-delete

sama-sama

November 30, 2011 at 2:27 AM comment-delete

Terima kasih sahabat atas berbagi informasinya...kita memang harus berhat-hati.
Alhamdulilah kita masih banyak yang hapal Al-Qur'an sehingga para musuh Islam tidak akan bisa merubah ayat-ayatnya walau satu ayat saja.Pasti akan ketahuan kepalsuannya

November 30, 2011 at 5:02 AM comment-delete

:) btol tu

November 30, 2011 at 5:36 AM comment-delete

Cek TKP.Terimakaish sobat atas infonya.Perlu teliti jika ingin memilki Al Qur'an.Kunjungan Perdana.

November 30, 2011 at 8:10 AM comment-delete

Post a Comment