Penghinaan Terhadap Al Quran






Lihat bagaimana mereka menghina kita...

cara:
1) buka Google Translate
2) pilih untuk terjemahan 'English' to 'Malay'
3) masukan perkataan 'myQuran' lihat terjemahannya apa?
4) cuba pilih perkataan lain.. contoh.. mySelipar / myBaju / myCar atau sebagainya...
ia tak dapat diterjemahkan dari 'English' to 'Malay'

adakah ia suatu kebetulan atau kesilapan?

"kt translation tu ada tanda rate the translation..cukup 1000 org report offensive nnt dia buang"

TOLONG RATE OFFENSIVE PERKATAAN INI!

cara:
1) pergi ke tanda ✔ di hujung terjemahan, klik
2) menu akan terpapar. klik OFFENSIVE

semoga usaha yg tak seberapa ini membantu menyelamatkan Islam dari terus dihina. amiin...
tolong sebarkan. sekian,tq

5 comments:

rasanya dh ok kut awak ..td sy try dh takde syaitan tu dah....

November 1, 2011 at 12:40 PM comment-delete

oh nmpaknya dah ckop seribu org..hehe,masa sy try tdi..masih syaitan..nmpak sngt sya org ke seribu tu..kihkih

November 1, 2011 at 2:08 PM comment-delete

alhamdulillah mmg google dh pdm...tapi jika dtaip huruf besar..MYQURAN masih lg keluar syaitan,oleh itu marilah kita melakukannya skali lg,...

November 1, 2011 at 9:02 PM comment-delete

aar la,hruf bsar dia still kuar..masyaallah

November 2, 2011 at 7:56 AM comment-delete

kalau yg besar pun still dah ok skrg ni. Trima kasih krn berkongsi ilmu.

November 13, 2011 at 4:39 PM comment-delete

Post a Comment