Perhatian Kepada Semua Wanita!!

Notis Penting!!! Sebarkan Kpd Wanita Yg Anda kenali… Kebelakangan Ini, Sebahagian Kawasan Di Kuala Lumpur Diresahkan oleh Kejadian Mengerikan Yang Terjadi Hampir Setiap Hari. Diberitakan Ada Seorang Pengamal Ilmu Hitam Yang Berkeliaran Di Daerah-Daerah Di Kuala Lumpur , Sebahagian Besar Selangor Dan Juga Negeri Sembilan.

Sasarannya Adalah Wanita, Tidak Kira Muda Atau Tua Dan Tidak Mengira Paras ...Rupa. Penjahat Ini Berhasrat Untuk Memperkosa 2000 Wanita Agar Dapat Menyempurnakan Ilmunya. Sampai Ke Saat Ini Sudah Beratus-Ratus Mangsa Yang Berjaya Diperkosanya Dan Kebanyakan Terjadi Di Rumah-Rumah Kediaman Wanita-Wanita Tersebut.

Pihak Polis Tidak Dapat Mengesan Penjenayah Ini Karena Kesaktian Ilmunya. Cara Orang Ini Melakukan Kejahatannya Ialah Dengan Menjelmakan Diri Menjadi Seekor Nyamuk Kecil, Kemudian Menyusup Ke Kamar Wanita Yang Sedang Tidur, Menjelma Semula Menjadi Manusia Dan Dengan Kejam Dan Ganasnya Memperkosa Mangsanya.

Amat Sukar Bagi Pihak Berkuasa Untuk Menangkap Penjenayah Ini Kerana Setelah Selesai Memperkosa Gadis-Gadis Dia Akan Menjelmakan Semula Dirinya Menjadi Nyamuk Dan Ghaib Dari Tempat Kejadian. Sudah Beratus Ahli Ilmu Kebatinan Dari Segenap Ceruk Rantau Termasuk Dari Indonesia Telah Dibawa Untuk Membantu Pihak Polis Mengesan Dan Mengalahkan Penjenayah ini.

Tetapi Malang Sekali Kerana Ilmu Yang Ada Padanya Cukup Tinggi Dan Tak Termampu Untuk Ditandingi Oleh Sesiapa Dan Hingga Ke Saat Ini Dia Dikatakan Masih Berkeliaran Di Sekitar Lembah Kelang Untuk Mencari Korban Seterusnya Sehingga Berjaya Memenuhi Tuntutan Ilmu Hitamnya Iaitu Harus Memperkosa Sehingga 2000 Orang.

Bagi Wanita Yang Sering Tidur Sendirian, Mengunci Pintu Bilik Dan Lain-Lain Pintu Bukanlah Suatu Tindakan Yang Bijak Kerana Dengan Mengunci Pintu Bilik, Orang Lain Tidak Dapat Memberikan Pertolongan Dengan Segera. Seandainya Perkara Yang Tak Diingini Berlaku Keatas Diri Anda. Sekali Lagi Sampai Ke Saat Ini Belum Ada Yang Mampu Untuk Mengalahkan Ilmu Si Siluman Nyamuk Ini Kecuali Hanya Ada Satu Penangkal Yang Sangat

Mujarab Iaitu :

RIDSECT

HAHAHAHAHA..khusyuk membaca nampak..hehe

21 comments:

wah menarik tagline....

November 14, 2011 at 5:02 AM comment-delete

hahaha amekaw

November 14, 2011 at 5:38 AM comment-delete

Ya ALLAH . takutnya !

November 14, 2011 at 6:17 AM comment-delete

hehe..ni hanya mitos n rekaan semata-mata sahaja..

November 14, 2011 at 6:26 AM comment-delete

Eeee ,, ingatkan betul tadiii :(((
Da takut daa .. huhuhu

Anonymous
November 14, 2011 at 7:45 AM comment-delete

hahhahah, janganlah buadd takut, ! haha, buadd suspen jee. ! ngeeeee :)

November 14, 2011 at 8:45 AM comment-delete

Warghhhhhhh..
terkena jugak aku..
aku real tgh kusyuk..
terbayang hebat sungguh sampai boleh jadi nyamuk,,
kuang asam..
like yr entry |real|

November 14, 2011 at 10:57 AM comment-delete

sumpah khusyuk gila baca td....cehhh...ko mmg nak kena nyamuk jahat...beli la ridsect wahai wanita-wanita sekalian..

November 14, 2011 at 3:31 PM comment-delete

hehe..nice article.. kelakar deh..

November 14, 2011 at 4:55 PM comment-delete

haha....
terkono den......

November 14, 2011 at 5:21 PM comment-delete

cishhh..terkena...hehehe..:)

November 14, 2011 at 6:32 PM comment-delete

mula2 bace dah cam tak caye je..
skang orang yg ade ilmu kebal pon boleh ditembak mati..

btw best bace hehe

November 14, 2011 at 8:32 PM comment-delete

hahaha..ok fine..memang sengal..

November 14, 2011 at 11:12 PM comment-delete

perrhhhh penat penat bace ann
sekali iklan ridsect hahahahahahhaha sengal

November 14, 2011 at 11:49 PM comment-delete

hahaha..ramai yg terkena adoi..

November 15, 2011 at 12:01 AM comment-delete

suspen gilaa.hahaha....sekali terkono...

November 15, 2011 at 4:07 AM comment-delete

ya rabbi.seram gila time baca ni.
sumpah.grrrrr
dush dush.
haha

November 15, 2011 at 6:20 AM comment-delete

haha

November 15, 2011 at 7:38 AM comment-delete

istigfar. nauzubillah

November 15, 2011 at 8:37 AM comment-delete

AKu nak beli ubat nyamok letrik lah..senang cket..hihi

November 16, 2011 at 2:55 AM comment-delete

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

**** AKI MELAYANI SEPERTI: ***

1.PESUGIHAN PUTIH
2.UANG KEMBALI
3.TERANSFER JANIN
4.ANGKA TOGEL GHOIB.DLL..

January 9, 2017 at 8:49 PM comment-delete

Post a Comment