Salam AidilAdha..







Assalamualaikum semua..firstly aku nk ucapkn selamat menyambut hari raya aidiladha kepada semua Islam di Malaysia especially family aku yg berada di Penang..Tidak lupa juga pada rakan-rakan seperjuangan aku..n rakan-rakan blogger aku yg aku kasihi sekalian..hiihi

Syok lar korang esok dh raya,aku kat cini hari Isnin bru rya..adoi,opss tak lupa juga selamat aidiladha kepada semua mahasiswa/wi malaysia di maghribi..jgn x pergi kerumah arab plak..rugi x pergi kalo mereke jemput..konfom mkn besar...hehe

Oklar maybe minggu ni aku cibuk ckit..so x dpt lar nk update blog..hihi,ok semoga korang menjadi insan yg lebih bertakwa n patuh perintah ALLAH SWT di hari raya pada thun ini...ameeennn...

1 comments:

ameennnn~

Salam aidiladha ye org jauh :)

November 5, 2011 at 4:59 AM comment-delete

Post a Comment