IDM 6.07 Built 14 For Firefox 8 !!


IDM 6.07 Built 14 FULL


Assalamualaikum semua..lama aku x post pasal software..mls nk ckp pnjang sesiapa nk download dipersilakn..sbnarnya aku mls nk update benda ni lg..tapi disbbkn permintaan org yg mengunjung di blog aku ni..so aku pon update lar..IDM ni sebenarnya dh lama keluar...aku je x update sbb aku tension ngan mozilla cpt gila update version..aku ingt nk tnggu firefox 10 bru aku nk post latest IDM..tpi x pe lar sapa nk install mcm besa..bg yg newbie blh lar ikut tutorial ni : IDM




3 comments:

penting ke gune benda tu? i mean.. nape yer lelaki suka cam bnda2 IT? for me sama je.. maap..saya tak tahu..lntas bertnya

December 5, 2011 at 8:04 AM comment-delete

hihihi...tidak kira laki or pompuan semua guna benda ni..benda ni just memudahkn mendownload..IDM antara software mendownload paling mantap,youtube ke,file ke,installer ke..semua blh..IT perlu jgk ambik cakna kerna kita seharusnya mengikut arus permodenan,sbnrnya sya sndiri tercabar dgn fakta yg mengatakn org belajar agama buta IT..LOL..

December 5, 2011 at 8:26 AM comment-delete

huhu..thaks yer.. baru paham sikit..

December 5, 2011 at 8:40 AM comment-delete

Post a Comment