Top 10 Blogger Follower Terbanyak Di Malaysia !!


Assalamualaikum..firstly mlm ni (waktu morocco) jgn lupa tngk barca vs real madrid ok..hihi,ok lar kategori Top 10 kali ini aku nk tnjukkn blogger2 terhebat di Malaysia yg mempunyai jumlah follower yg +++++ ...



10 - The Other Khairul - 15143 Followers



9 - Ben Ashaari - 20609 Follower



8 - Irine Nadia Marcelo - 21571 Followers



7 - Jejari Runcing - 21737 Followers



6 - Cik Epal - 23575 Followers



5 - Zackzulkhairi - 24393 Followers



4 - Maria Elena - 24886 Followers



3 -Fatin Liyana -33189 Followers



2 - Hanis Zalikha - 33847 Followers



1 - Lyssa Faizureen -34821 Followers

29 comments:

wa'alaikumussalam~ y0h0h0h0o0~ banyaknya f0ll0wer~ femes uhh~ tapi, dlm banyak2 bl0g ni, bl0g kak lyssa je sy f0ll0w~ and bl0g benashari je yg sy slalu denga, bl0g lain tak penah denga~

kene slalu up2date dgn bl0gger nihh! hehe~

December 10, 2011 at 6:39 AM comment-delete

tahniah kat lyssa faizureen!!! yang saye tak follow ben ashaari dengan jejari runcing,, blog lyssa tetap the best!!! :D

December 10, 2011 at 6:57 AM comment-delete

zaf98 : haha..sila-sila dialukan

December 10, 2011 at 7:00 AM comment-delete

wau.. xsangka blog lyssa leh kalahkann zack ngan blog2 lain..
hmm.. bila lak blog syud nak masuk list yerr? huhuhuhu

December 10, 2011 at 7:34 AM comment-delete

eh, followers kat blog ni pun byk jgk ape..

December 10, 2011 at 8:05 AM comment-delete

Ehh , alahai . Lyssa tersenarai jugakkk ? Sumpah tak percaya . No 1 lak tuh . Syukur alhamdulillah . Eh , tapii betul ker ? Still tak percaya lagiii niyhh .

Pape pun , tengs ehhh . :)

December 10, 2011 at 8:31 AM comment-delete

eh-eh..ada blogger no1 komen lar plak...hihi

December 10, 2011 at 8:43 AM comment-delete

Banyak sekali followersnya sahabat...
Selamat...selamat
salam persahabatan dari Indonesia

December 10, 2011 at 8:51 AM comment-delete

Heheeh . Ye ler . Sebab takk percaya lah Lyssa komen . Lalala.

December 10, 2011 at 9:00 AM comment-delete

oh..btol lar tu..sepanjang saya terjah ini lar hasilnya x dak yg lbh..hehe

December 10, 2011 at 9:22 AM comment-delete

HEHE . rajin nohh , terjah satu - satu . hikhik#

December 10, 2011 at 11:05 AM comment-delete

hehe..eh kata kat org,rsanya dia pon dua kali lima jgk kn??kihkih

December 10, 2011 at 11:15 AM comment-delete

ramai giler followers depa...ni musti dah berentri sejak azali lagi nih, sb tulahhh..

December 10, 2011 at 3:24 PM comment-delete

semua hebat belaka...

December 10, 2011 at 6:02 PM comment-delete

waaahhh..hebat..follow blog abg ben ngan mr.k..rs2 mcm bminat follow blog lain plak..ade yg sy xkenal..hehe

December 10, 2011 at 6:25 PM comment-delete

mereka2 ni memang blogger hebat..n sangat ramai follower nye kan?

December 10, 2011 at 8:02 PM comment-delete

wahhh.....ramai follower beratur kt blakang....hehe

December 10, 2011 at 11:33 PM comment-delete

hai..sy bru follow ur blog..n if u dont mind, pliss follow mine.blh share cerita :)

December 11, 2011 at 1:17 AM comment-delete

sume tu femes2! huhu

December 11, 2011 at 3:13 AM comment-delete

takut dah nk folo blogger femes ni..sebab rasa mcm tk dipandang pun kita yg blogger picisan ni..

December 11, 2011 at 7:15 PM comment-delete

blogger yang x femes...xper...
saya pn blog pician...kekawan..mari kita mula dari bawah...tp dah di atas jgn luper kekawan yg kat bawah nie....pd lyssa Faizureen..TAHNIAH...x sombong bloggger picican mcm saya nie...terus kan perjuang tema blog masing2 k...

Kalu sudi masuk lah blog saya yg x seberapa...
Apa yg kurang komenlah....
komen yg membina...

Nabi pn ditegur ini kan kita...sesama manusia k...yang baik dari Allah yg kurang ada kelemahan saya,,,,

Wassalam....

January 2, 2012 at 10:08 PM comment-delete

terjah la plak blog yg paling skit pengikutnya...hahaha:)

May 18, 2012 at 9:05 PM comment-delete

saya memang suka blog2 yang tersenarai tuh.especially theotherkhairul. even sekarang mr.k dah jarang gila update,yet,still boleh gelak baca enty dia ulang-ulang kali :)

December 5, 2013 at 5:08 AM comment-delete

Nak tanya bila waktu terbaik post Twitter?
Ada yang kata di twitter pada pukul 3.00 hingga 4.30 petang.

April 22, 2014 at 6:36 PM comment-delete

boleh follow blog saya jugak..budak baru belajar..hehe

Pengedar Shaklee Terbesar Di Kuching Dengan READY STOCK

July 17, 2014 at 11:42 PM comment-delete

Pengen juga bisa punya banyak follower seperti itu, tapi caranya gimana ya?

November 6, 2014 at 1:31 AM comment-delete

Hai..salam perkenalan

December 20, 2014 at 7:08 PM comment-delete
October 17, 2015 at 6:30 PM comment-delete

wahhhh tahniah la kt lyssa ! i like her blog. the way she write her post. thx ya for sharing. Anyway, jemput ke blog saya untuk info2 kekal cantik dan slim.

>>>Kurus sihat Semula Jadi!<<<

January 13, 2016 at 1:15 AM comment-delete

Post a Comment