Gmail,Ym,Fb,Twitter Dalam 1



Korang bosan kalo nk buka sesuatu web kena buka satu-satu..korang cuba lah pakai ni..software ni menggabungkan semua laman sosial yg kita ada..twitter ke fb ke yahoo mail ke..gmail ker..tpi nasihat aku lebih bek korang install hanya pada laptop yg org lain jarang guna..takut lah jugak korang punya email senang kena hack..x pasal-pasal aku pulak yg di salahkan..hihi..ok korang cubalah dlu..kalo x puasa ati uninstall ja..haha..aku cuma share..wassalam...



LINK : TRILLION















2 comments:

haii..thankz for sharing ..:)

January 12, 2012 at 7:02 PM comment-delete

oouuhh... nak try la cmtu..thanks tau

January 12, 2012 at 8:30 PM comment-delete

Post a Comment