Top 10 Ikan Paling Seram !!





1. Anglerfish
2. Candiru
3. Goblin shark
4. Tigerfish
5. Rattail
6. Snake head
7. Blob Fish
8. Basking Shark
9. Stone Fish
10. Viper Fish

14 comments:

ya Allah, tak pernah tau pun kwujudan ikan2 mcm tu..memang menakutkan especially blob fish tu..

February 5, 2012 at 4:08 PM comment-delete

Apa yang seram sangat Candiru? Biasa ja tengok. Muka one-sided bagi seekor ikan agak normal, bagi saya laa. Ikan laut dalam yang lain tu memang muka predator kalah Darth Vader.

February 5, 2012 at 5:57 PM comment-delete

Ikan Blob tu macam boleh buat tajuk 'Hari Muram Saya'..hum hum

February 5, 2012 at 6:38 PM comment-delete

o.0 tak sangke ada ikan mcm ni~ ikan mcm rupe 0rg pun ada~ memang seram... >.<

February 5, 2012 at 8:00 PM comment-delete

ad jgk ikan yg pelik2..huhu

February 5, 2012 at 10:36 PM comment-delete

yg pertama smart,yg kelima mgelikan..stone fish..wow..sangat cantik.dapat bela sekor pun best..hehe

February 5, 2012 at 10:42 PM comment-delete

memang menyeramkan.sape2 yg suke mkn tu leh tbantut selera kot klu terkenang gmba2 kt atas ni.hehe.
<---- suke mkn ikan :P

February 5, 2012 at 10:51 PM comment-delete

SALAM PERKENALAN. BARU FOLLOW BLOG MANTAP INI. JEMPUT SINGGAH SINI.
http://awieomar.blogspot.com/2011/02/10-masalah-yang-biasanya-dihadapi.html

February 6, 2012 at 1:55 AM comment-delete

fuyyyooo,, dapat bele dalam akuarium kat rumah nie,, best nieh,, mehehhee

February 6, 2012 at 3:05 AM comment-delete

stone fish tu seraaammm

February 6, 2012 at 3:43 AM comment-delete

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu seram la ..gigi die tajam tu, mcm jarum mesti sakit .. ciptaan allah sangat istimewa :)

February 6, 2012 at 8:01 PM comment-delete

ok..seyes memang seram..buatnya kene baham? xnk fikir2 (geleng kepala)

February 8, 2012 at 7:14 PM comment-delete

menakutkan.....ni dah dikira hantu2 ikan....hehe..

February 10, 2012 at 6:50 AM comment-delete

ikan spesies laut dalam mmg menyeramkan...euwww

May 30, 2012 at 7:38 PM comment-delete

Post a Comment