Top 10 Ikan Paling Seram !!





1. Anglerfish
2. Candiru
3. Goblin shark
4. Tigerfish
5. Rattail
6. Snake head
7. Blob Fish
8. Basking Shark
9. Stone Fish
10. Viper Fish

15 comments:

ya Allah, tak pernah tau pun kwujudan ikan2 mcm tu..memang menakutkan especially blob fish tu..

February 5, 2012 at 4:08 PM comment-delete

Apa yang seram sangat Candiru? Biasa ja tengok. Muka one-sided bagi seekor ikan agak normal, bagi saya laa. Ikan laut dalam yang lain tu memang muka predator kalah Darth Vader.

February 5, 2012 at 5:57 PM comment-delete

Ikan Blob tu macam boleh buat tajuk 'Hari Muram Saya'..hum hum

February 5, 2012 at 6:38 PM comment-delete

o.0 tak sangke ada ikan mcm ni~ ikan mcm rupe 0rg pun ada~ memang seram... >.<

February 5, 2012 at 8:00 PM comment-delete

ad jgk ikan yg pelik2..huhu

February 5, 2012 at 10:36 PM comment-delete

yg pertama smart,yg kelima mgelikan..stone fish..wow..sangat cantik.dapat bela sekor pun best..hehe

February 5, 2012 at 10:42 PM comment-delete

memang menyeramkan.sape2 yg suke mkn tu leh tbantut selera kot klu terkenang gmba2 kt atas ni.hehe.
<---- suke mkn ikan :P

February 5, 2012 at 10:51 PM comment-delete

SALAM PERKENALAN. BARU FOLLOW BLOG MANTAP INI. JEMPUT SINGGAH SINI.
http://awieomar.blogspot.com/2011/02/10-masalah-yang-biasanya-dihadapi.html

February 6, 2012 at 1:55 AM comment-delete

fuyyyooo,, dapat bele dalam akuarium kat rumah nie,, best nieh,, mehehhee

February 6, 2012 at 3:05 AM comment-delete

stone fish tu seraaammm

February 6, 2012 at 3:43 AM comment-delete

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu seram la ..gigi die tajam tu, mcm jarum mesti sakit .. ciptaan allah sangat istimewa :)

February 6, 2012 at 8:01 PM comment-delete

ok..seyes memang seram..buatnya kene baham? xnk fikir2 (geleng kepala)

February 8, 2012 at 7:14 PM comment-delete

menakutkan.....ni dah dikira hantu2 ikan....hehe..

February 10, 2012 at 6:50 AM comment-delete

ikan spesies laut dalam mmg menyeramkan...euwww

May 30, 2012 at 7:38 PM comment-delete

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

**** AKI MELAYANI SEPERTI: ***

1.PESUGIHAN PUTIH
2.UANG KEMBALI
3.TERANSFER JANIN
4.ANGKA TOGEL GHOIB.DLL..

January 9, 2017 at 11:17 PM comment-delete

Post a Comment