Bowling Paling Ngeri !!










p/s : jom siapa nk men,aku nk belanja...hehe


17 comments:

huhuhuhu..kessiiiiaannnn!! x sanggup maen bwling lau bola die cmni..

March 1, 2012 at 2:32 PM comment-delete

rasa2 kalau lontar strike tak... hohoho..

March 1, 2012 at 4:11 PM comment-delete

hehe..macam geli plak nak men bowling camni

March 1, 2012 at 4:15 PM comment-delete

aduh..x sanggup den~

March 1, 2012 at 5:02 PM comment-delete

hahahahaha..tak sanggup rasanya nak pegang..rasa macam seseorang yang pshycho jer kalau main pakai bola nih.hahaha

March 1, 2012 at 5:04 PM comment-delete

ahaha..cena klau tgh nak agkat tba2 dya mengeluarkan bunyi minta dilepaskan..
ahaha..XD

March 1, 2012 at 5:06 PM comment-delete

tak sanggup main bowling ~~

March 1, 2012 at 6:27 PM comment-delete

serious xkan main kalau ada bowling ball camtu..ngeri

March 1, 2012 at 6:50 PM comment-delete

aku tak sanggup... aaaa!

March 1, 2012 at 8:33 PM comment-delete

horror!!!..

tak sanggup..

March 1, 2012 at 10:22 PM comment-delete

eeee.... xsanggup nak main guna bola tue..

huuuuu =.='

March 1, 2012 at 10:37 PM comment-delete

sungguh menakutkan.. *_*

March 1, 2012 at 11:30 PM comment-delete

nauzubillah..haha..ya Allah,klu cmni,bowling centre tu leh bankrup

March 2, 2012 at 2:24 AM comment-delete

cucuk mata,,cucuk hidung,,baling kepala....hahaha...

March 2, 2012 at 9:33 PM comment-delete

Ya Allah kalau mcm ni x men boling pun xpe kot..seram

March 11, 2012 at 7:21 AM comment-delete

Rm berapa sebijik ni. . . Nak beli

March 16, 2012 at 10:34 PM comment-delete

menakutkan lah! tak sanggup la nak main!

TK
July 4, 2012 at 10:06 PM comment-delete

Post a Comment