Hukum Cium Mulut ??


p/s : kawin cepat2 bolih cium semua tempat day & night..haha




20 comments:

klu dah kawin,,,itu sudah semestinya...

March 13, 2012 at 2:34 PM comment-delete

jd yg blom kawen tu....segera2 kan lah bernikah :)

March 13, 2012 at 2:41 PM comment-delete

takkan la hukum hakam macam ni dia tak tahu... urmm mujur la ustaz idrus ni memahami

March 13, 2012 at 4:37 PM comment-delete

ahaha..dah sah ikutlah kt mana pon boleh..day and night..lwak lar ustz nie..^^

March 13, 2012 at 4:39 PM comment-delete

tu yg best dgn Ust Azhar ni...huhuhu...jwn dia mmg best...

March 13, 2012 at 5:27 PM comment-delete

adoy..siyes klaka jwpn ostat..~ hahaha~

March 13, 2012 at 6:21 PM comment-delete

suke jawapan ustaz azhar..sempoi je...**huhu, kalo dah sah ikutla nak watpe pon kan.

March 13, 2012 at 6:26 PM comment-delete

suke laa UAI nie..sempoi je jwpn die kan..^^ pastu yg bertanya soalan tu pun, kadang2 budak skola pun boleh jwb..huhu

March 13, 2012 at 6:35 PM comment-delete

ustaz azhar...like ;)

March 13, 2012 at 6:54 PM comment-delete

slagi x kawen,mmg haram la jwpnnya.tnye lg..adei..pelik2 je..

March 13, 2012 at 8:09 PM comment-delete

gurlpp..jawapan yang agak xsenonoh..huhu..tapi memang btol pon kan cm gtu =)

March 13, 2012 at 8:29 PM comment-delete

Hum..hum..tapi kalau cium mulut dengan anak macammana pulak ye? Means dengan baby or anak yang masih kecil..

March 13, 2012 at 9:44 PM comment-delete

apa laa... kalau pakwe makwe.. dah tentu laa haram...

nak pegang tgn pon haram.. apa tah lg duk cium2.. lagi ler haram..

huhu~

March 13, 2012 at 11:04 PM comment-delete

dalca..linda tag awk..

http://langkahlinda.blogspot.com/2012/03/jom-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

March 13, 2012 at 11:29 PM comment-delete

NICE ENTRI :) HEHE

March 13, 2012 at 11:54 PM comment-delete

LOS PAISAJES SON IMPRESIONANTES,PERO LAS FOTOGRAFIAS NO SE QUEDAN ATRAS...ME HA ENCANTADO TU BLOG.UN SALUDO DESDE ALMERIA.-

March 14, 2012 at 1:29 AM comment-delete

pegang pun tak bolah apetah lg nak cium..

tp comel je jwpn nya kn..

March 14, 2012 at 1:39 AM comment-delete

erkk..apakah soalan sebegini yang diajukan..haha..
macam2..

March 14, 2012 at 2:11 AM comment-delete

berat la jamang lening... yg tu pun x tau..

March 14, 2012 at 5:46 PM comment-delete

ni tak sabar nak kahwin nie

March 30, 2012 at 10:13 PM comment-delete

Post a Comment