Koleksi Tempat Tidur



kecian aku tengok yg ini..dimana ibunya??










bila lah lori ni nak bergerak??hehe



p/s : sory semalam xdpt nk bw sepenuhnya..cikit-cikit je,sibuk sangat ;p



19 comments:

paling sian skali yg atas tayar tuh...ish ish...anak sape la tu

March 15, 2012 at 2:46 PM comment-delete

salam kenal tuan rumah
koleksi gambar yg kelakar..:)

March 15, 2012 at 4:06 PM comment-delete

Nk tngok gak diorg jatuh lam air longkang tuh..haha

Silap2 ngigau jatuh jugak..

March 15, 2012 at 5:08 PM comment-delete

wahhh...hahaha...nak gelak je lahh

March 15, 2012 at 5:41 PM comment-delete

waaa steady laa.....yg tidoq atas rantai tu...kihkihkih

March 15, 2012 at 5:46 PM comment-delete

uiii...sampai ke toilet tdo... huhuhu

March 15, 2012 at 5:50 PM comment-delete

senangnye nak tido!! hahaha

tp ank buah sy cmtu...tgh mkn...pastu tros tido..elok je...makanan dalam mulut, makanan kat tangan...die tido duduk...hahaha

March 15, 2012 at 7:01 PM comment-delete

syoknya tidur....hihi

March 15, 2012 at 7:23 PM comment-delete

tido kat jambatan tu memang style :)

March 15, 2012 at 7:48 PM comment-delete

paling bahaya tdo bawah lori tu la huhu...ats jambatan xpe lagi..jatuh dalam air je

March 15, 2012 at 8:09 PM comment-delete

hahahahaha..tido bawah lori tu paling gempak..hahahaha..

March 15, 2012 at 8:35 PM comment-delete

lo...boleh pulak mcm tu...hehe

zaza dtg :) bc entry tbaru..

March 15, 2012 at 8:47 PM comment-delete

Salam.

Pernah je tidur sambil berdiri dalam wad depan lecturer. Wahaha. Nasib baik tak tergolek. Pastu lecturer marah pulak. Ngantuk sangat dah kot. Kalau tak, tak rela nak tidur.

March 15, 2012 at 10:01 PM comment-delete

macam2..;)

March 15, 2012 at 10:08 PM comment-delete

mane2 pun leh tido klu dh ngantok..hehe

March 15, 2012 at 11:28 PM comment-delete

gila style punya tido......secomel mana pun baby tu,,,klu tido kat tandas,,,hilang serinya...hehehe...

March 16, 2012 at 8:13 AM comment-delete

Terbaik lokasi lelap...

March 16, 2012 at 8:51 AM comment-delete

mcm tu la misz domu bila tidur time demam..hehehe

March 17, 2012 at 8:23 AM comment-delete

macam mana la baby tu bley tido berdiri.. kelakar betul

May 20, 2012 at 12:42 AM comment-delete

Post a Comment