Dimana Dalca??

Assalamualaikum wbt...fuhhh...berhabuknya blog ni...haha...kekok plak rasanya dh  lama x update blog...mau taknya..dashboard yg lama dah sendiri tukar menjadi yg baru..pening plak nk guna walaupon nmpak menarik...lama-lama ok lah tu..'kot'..

Sejuta kemaafan dah lama menghilang hampir 3 minggu..ramai pakat tanya dimana dalca menghilang??sampai ada yg cari dalam FB..x sangka dia boleh jumpa...hehe..Dan lama lah jugak x melawat kawan-kawan yg setia,entah apa jadi lah dgn korang semua..tunang?dah hbs belajar?kahwen?..

Antara sebab mengapa blog ini x diupdate:

  1. X ada moooood :( ni lah penyebab utama adoi...malas gila dalam masa dua minggu lpas..aisshhhh..
  2. Terlalu sibuk dengan exam dan assignment..huh!! banyak betol cabaran sem 4 ni..
  3. Dah nak masuk musim panas..cuaca yg terlalu terik menyebabkn otak dan mata selalu sakit..
  4. Dan banyak lagi...hahaha xkan nk cita semua kot...

 Ok Lah mood pon dah kembali,thanks kepada sesiapa yg memberi semangat supaya kembali berblog!!..jom BW dipagi subuh malaysia!!jgn lupa bangun solat!!.... 

p/s: x sangka tadi terjah semua blog kawan..ramai yg sebut tentang dimana dalca? dalam entry yg paling latest plak tu..mmg tepat lah hati ini ada mood...tapi yg x tahan ada juga yg kata dalca dah jadi menteri morocco..oh no!!....hehe

1 lagi nanti aku baca blik yer eentry korang yg tertinggal..buat masa ni aku just baca yg paling latest jer..comment pon biasa-biasa jer..sbgai tanda kembali dan dah nk tido!!sini dah pkul 12.45am..esok ada kelas..sory!!

20 comments:

Harap2 dalca kembali aktif yep selepas nie.. kami sentiasa menyokong dalca.. Pasti ramai peminat2 setia menantikn dalca :)

May 16, 2012 at 4:36 PM comment-delete

huuuu..finally dalca update blog gak. Lamenye menuggu dalca update blog. Selamat kembali berblogging ye dalca..:)

May 16, 2012 at 5:13 PM comment-delete

@LiNda:hehe..yer selamat kembali linda..sory tunggu lama

May 16, 2012 at 5:15 PM comment-delete

@Muhammad Khalaf:yo lah tu khalaf

May 16, 2012 at 5:15 PM comment-delete

welcome back dalca..hahahaha..lamo bebenor takde mood..hehee

May 16, 2012 at 5:31 PM comment-delete

yaa...... muncul juga tuan empunya blog nie..

akhirnya..update gak...

:)

May 16, 2012 at 5:46 PM comment-delete

hehe..bz mengalahkan menteri morocco la tu~~ :P

May 16, 2012 at 6:24 PM comment-delete

hye, sorry late! welcome back! hehe

btw, skrg sy plak exm taw...sy plak busy & jarang update..hehe

May 16, 2012 at 6:54 PM comment-delete

ehem...org tu x mcari kt fb ye cik..tjumpe je.. :P

May 16, 2012 at 8:29 PM comment-delete

walaupun diri ini tak mancari dirimu sedaya upaya tapi... sentiasa ternanti2 mana lah post dia ni.. keh2..

kurang seorang pengomen.. welcome back dalca.. baik2 lah musim panas ni.. =)

May 16, 2012 at 9:40 PM comment-delete

dashboard baru tu leh je tuka pg yg lama :)

May 16, 2012 at 10:17 PM comment-delete

hai dalca...wah muncul jugak ye..hihi

May 16, 2012 at 10:24 PM comment-delete

hye encik dalca... finally :)

May 17, 2012 at 1:41 AM comment-delete

hohoh.
biasa tak update sb takde idea.mlas.line lem.
haha welcome

May 17, 2012 at 2:40 AM comment-delete

wahhhhhhhhhhhhhhh...dalca is back...maknanya dalca corporation akan mula beroperasi semula..hahaha...asyik xde mood jek ko ni ek.. yg penting ko sihat dalca...

May 17, 2012 at 3:58 AM comment-delete

huh!!!!!!!!!!! muncul akhirnya.. aku baru nak buat entri pasal kehilangan misteri seorang blogger yang suka makan kuah dalca yang dipercayai diculik oleh alien berbentuk kacang

May 17, 2012 at 5:36 AM comment-delete

weehuu welcome back :)

May 17, 2012 at 7:30 AM comment-delete

mge kmbali aktif ye dalca.. and all the best for ur study.. get into my new blog as the old one has been privated.. http://f2indiary.blogspot.com/
peace!! :)

May 17, 2012 at 8:01 AM comment-delete

@shahrazali: Haha..da lame dalca corporation terbengkalai,. nasib baik x muflis lg..:)

May 17, 2012 at 5:32 PM comment-delete

amboi..mana blh muflis...tngh cari bajet lah..haha

May 17, 2012 at 5:59 PM comment-delete

Post a Comment