Lawak Bengong !!







Mak : Lesen ! tolong belie santan !
Lesen : Lesen tengah main PSP lahh mak !
Mak : Otak ! tolong mak belie santan !
Otak : Otak tengah berak lahh , mak !
Mak : Kad pengenalan , tolong belie santan !
Kad pengenalan : Kad pengenalan tengah main facebook lahh mak !
Mak : Gila , tolong belie santan !
Gila : Ok , mak !
Dalam perjalanan , Gila ditahan polis kerana memandu melebihi had laju !
Gila : Ada apa , encik ?
Polis : Mana lesen ?
Gila : Lesen tak ada dengan saya , dia tengah main PSP.
Polis : Kad pengenalan kamu mana ?
Gila : Kad pengenalan tengah main facebook.
Polis : Kamu tak ada otak ke ?
Gila : Otak tengah berak , Polis kenal keluarga saya kee ? Semua nama adik beradik saya encik tahu .
Polis : Awak ni gila , ya ?
Gila : Nama saya memang Gila..



Cepat Join Segmen Bloglist Dalca !! Masih Belum Terlambat




14 comments:

hahahaa...lawak ni dah banyak versi ....ni msti salah satu versi dye...hhu

June 30, 2012 at 4:19 PM comment-delete

terbaik lawak nie..

June 30, 2012 at 6:59 PM comment-delete

nak terciqit aku baca~

June 30, 2012 at 7:36 PM comment-delete

mcm dh baca je kt blog ni..dolu2

p/s: bye..hehe

June 30, 2012 at 10:16 PM comment-delete

hahahan name sume nak pelik!! hahaha

June 30, 2012 at 11:02 PM comment-delete

dah pernah bace ni..memang lawak bengong..haha.

June 30, 2012 at 11:20 PM comment-delete

ada buat segmen lagi ke?? tak dpt nak join

June 30, 2012 at 11:51 PM comment-delete

xpyh nk jelez..interview je pon..eh td wekk ke?serangan balas..booooOOOOMMMMM :P

July 1, 2012 at 2:42 AM comment-delete

Hahaha.... Bleh sakit jiwa klu btol2 ada gitu....

July 1, 2012 at 2:44 AM comment-delete

hahahhaa...yg tengah baca ni pun dah tak tahu nak kata apa

KY
July 1, 2012 at 6:13 AM comment-delete

otak tgh berak :P hhaa

July 1, 2012 at 6:33 AM comment-delete

aduyai aduyai...pecah perut..hehe...

lama dah zaza xsinggah... =)mcm mana kt sana

July 1, 2012 at 9:34 AM comment-delete

hahahaha.. part yang bersangkut paut tu yang menarik tu.hahahaha..siot je

July 1, 2012 at 2:04 PM comment-delete

hahahahaaha...

July 2, 2012 at 3:02 AM comment-delete

Post a Comment