Review Brazil Juara Euro


 Assalamualaikum...ok kali ni saja aku nk review balik entry aku semalam..bagi lelaki aku tahu mereka faham tapi bagi wanita ada yg kurang faham...hehe..cuba korang tengok balik ayat wanita tu dia kata "Pasukan ini juga pernah memenangi EURO"





ok jom kita tengok peta dunia...





tengok!! brazil di benua mana??amerika selatan lah...bkn eropah..haha


skung korang dah faham kan??




15 comments:

Haha...smpai sekarang ni duk nk tergelak lg. Nsib baik linda minat gile bola,so linda tau la euro tu utk negara mne...hihi...

*Go go go german!

June 10, 2012 at 3:22 PM comment-delete

klu tanya saya negara mana yg main , susahnya nak jawab tapi bila buat sedikit reseach dapat la ilmu sikit

June 10, 2012 at 4:39 PM comment-delete

Haha. Ok memang taw ! Bagi Brazil sila tunggu game lain kali.

June 10, 2012 at 6:24 PM comment-delete

Salam.. tang bola2 ni saya x berap nak reti but suka Brazil juga hehehe

June 10, 2012 at 6:29 PM comment-delete

eh,aah kan...haha..xterfikir plak =='

June 10, 2012 at 6:41 PM comment-delete

den tak faham! wakakaka..

June 10, 2012 at 8:41 PM comment-delete

Gua masih tahu negara mana yang main untuk euro..btw, editor tu salah tulis..the girl that u mentioned before, sebenarnya rujuk pada spain. pity on her. tak pasal2 jadi bahan

June 10, 2012 at 8:59 PM comment-delete

ohooo baru paham!! kahkahkahkahkahkahkah!! tu lawak... ;p

June 10, 2012 at 9:59 PM comment-delete

kenapa aku macam tertinggal sesuatu je ni??? sapa yang keluarkan statement yang brazil juara Euro ni???hahaha

June 11, 2012 at 2:23 AM comment-delete

Oooooooo........baru tahuuuuuuuuuu....huahuahua!!

June 11, 2012 at 3:06 AM comment-delete

bijak la dalca ni....dalca mesti geografi dapat A kan..auwwwwww

hvv
June 11, 2012 at 4:21 AM comment-delete

hahahahaha =) bijak2...

June 11, 2012 at 10:50 AM comment-delete

ooooooooooooooooooo

mmg dah tau pon.. hehehe

June 11, 2012 at 10:41 PM comment-delete

ni mesti kat yang pasal skong team brazil untuk euro..padahal brazil xde pun..kita viva espana..kihkih

June 12, 2012 at 2:24 AM comment-delete

ish2.. kena lepas geografi ni kan

June 13, 2012 at 6:28 AM comment-delete

Post a Comment