Anniversary




Selamat ulang tahun buat blog kuahdalca.blogspot.com yg telah genap 1 thun dalam industri blogger.. wahhh cepat gila masa berlalu.. serius...aku rasa baru je buat blog ni..rupanya dh sampai setahun...macam2 aku dapat dgn berblogger ni..so jgn lah anggap berblog ni buang masa...sebenarnya ada bnyak kebaikannya...namun jgn berlebihan..tu jer...


Tengok gambar diatas...haa tu lah header mula2 aku berblogger dlu..hahaha..ramai tegur dh mcm kumpulan nasyid...ada juga yg kata mcm cover album ( -.-' ) ...hehe mcm2..btw ni bkn template kekal aku..actually aku masih mencari  template yg sesuai n sedang melakar header...masih belum dapat idea sepenuhnya....


Dan sory juga aku lama x bw..namun korang tetap bagi sokongan kepada aku...dgn sbb itu aku telah masukkan nama korang ke top supporter blog ni...insyALLAH ada masa aku cuba terjah blog korang ok..dah jadi apa ntah kawan2 alam maya aku semua... :)



p/s : sepanjang aku bw tdi  ramai yg dh bertukar wajah.. huh =.='

25 comments:

July 31, 2012 at 1:46 PM comment-delete

Alhamdulillah~dlm setahun mu dah ada 2000+ follower.... tahniah...hebakk mung ni. :)

July 31, 2012 at 1:55 PM comment-delete

Setahun jagung pon dah mcm sedekaad berblog..tahniah !

Selmat beranniversary ye.. candle light dinner morocco kah ? haha

July 31, 2012 at 2:41 PM comment-delete

wah dah setahun? tahniah. raihan bru beberapa bulan..hihi..

July 31, 2012 at 3:09 PM comment-delete

hehe...candle light dinner apenyer..moon light ada lah..hihiihi

July 31, 2012 at 3:10 PM comment-delete

alhamdulillah..boleh lah ckit2

July 31, 2012 at 3:11 PM comment-delete

x per nanti dah sampai setahun tahu lah rasa mcm mna..hehe

July 31, 2012 at 3:11 PM comment-delete

salam en dalca...ape rasa lepas setahun berblog...cer citer cer citer..huhu

July 31, 2012 at 3:16 PM comment-delete

rasa nk terjun bangunan pon ada..hahaha (melawak jer)nauzubillah min zalik

July 31, 2012 at 3:21 PM comment-delete

Moge terus bermanfaat..
keep up the superb and splendid work~

July 31, 2012 at 5:15 PM comment-delete

tahniah dari KA dalca! akan trus follow ye

July 31, 2012 at 5:51 PM comment-delete

wah!! dah cecah setahun..tahniah!!
teruskan berblog..=)

blog husna pon hampir setahun..hehe..

July 31, 2012 at 8:00 PM comment-delete

smart jugak tmplate baru..hehe

July 31, 2012 at 8:53 PM comment-delete

wahh.dah setahun..teruskan berblogging :) hehe

July 31, 2012 at 9:43 PM comment-delete

selamat ulang tahun jugaklah.. kemana menghilang?? dok tunggu jugak dia singgah.. ni mesti sebab syok bercuti ei..

July 31, 2012 at 10:52 PM comment-delete

setahun yg penuh onak dan duri, acececcehh...lama dah tak dgr kabar. harap adinda sehat2 sahaja...:)

August 1, 2012 at 2:13 AM comment-delete

Happy anniversary utk blog dalca.serius blog ni sgt best,pnuh dgn info..;-)

blog linda pun da brtukar wajh..

August 1, 2012 at 4:15 AM comment-delete

happy anniversary dalca!! :)

p/s: huh..ape kakak2...euwwwwww...x sesuai..cuba tgk cermin :P

August 1, 2012 at 6:59 AM comment-delete

happy anniversary--> macam kahwin jer ucap camnie..hehehe...

misz domu pun tukar wajah jugak..samalah..tapi xhebat cam kamu bro..

August 1, 2012 at 8:26 AM comment-delete

haaa kena lah mempelbagaikn makna kalimah..hehehe..ish x der hebatnya...

August 1, 2012 at 9:21 AM comment-delete

wahhhhh blog Dalca bertukar jd oren!! =P





slm ramadhan,
cik ana

August 1, 2012 at 9:51 AM comment-delete

mantap dalca ni...boleh tak nk kawin dengan enta//??

hvv
August 1, 2012 at 11:50 AM comment-delete

selamat ulangtahun dalca..^_^

August 1, 2012 at 4:24 PM comment-delete

ooo... dah setahun yerk..hehehhee

August 1, 2012 at 10:28 PM comment-delete

ko yang mane eh?

August 1, 2012 at 11:10 PM comment-delete

Post a Comment