Perantauan Morocco





Assalamualaikum!! Akhirnya tamat lah sudah kesemua 9 paper untuk sem 3 ni..baki 3 sem je lgi insyAllah..dah lama x cita pasal diriku kat sini..cian kakak-kakak aku yg nk tau sngt perkembangan aku kat cini..nk tngok muka ni dh berubah ke x katanya...maklumlah jauh dimata tpi dekat dihati katakn..kakak mana yg x syg adiknya...



Ni merupakan haflah atau jamuan makan perpisahan "Hai Andalus" sempena tema nama rumah kami yg tidak lama akan kosong...maklumlah semua dh graduated kurang lah ahli rumah..so kenalah gabung balik jadi 1 rumah..dlu dua rumah..btw ada berita gembira dari malaysia ketika aku bngun subuh,so ajak lah kawan-kawan p memerut bg meraikan kegembiraan dihati..



Dengan cuaca yg begitu sejuk dgn salji yg dh trun minggu lepas di beberapa tempat di morocco,bertambah lah lapar di perut ini..jom ulang tayang kejadian yg berlaku tadi...



pilih cepat nak ape aku belanja..



SENARAI MAKANAN MOROCCO


Lasange Au Four


Spaghetti A La Bolonaise


1/4 Poulet


Panini Mixte






SNAP SEBELUM MAKAN








MINUMAN MOROCCO







UCAPAN TERAKHIR KETUA RUMAH



haa dengar elok-elok dok termenung plak dia




mood : kekenyangan yg teramat..

27 comments:

kemain makan tu....sedap je nampak....

January 26, 2012 at 4:26 PM comment-delete

wahh..bestnye makan2, semua nampak sedap2. Lagi best makan time sejuk2 kan..nak gi morocco gak lah macam ni...hehehe

January 26, 2012 at 4:26 PM comment-delete

Aduss.. Nampak cm dalca ade peminat tegar sblom aq.. Aaa.. Dalca so famous...

January 26, 2012 at 4:30 PM comment-delete

ilovkampungku @ memang sedap!!

Linda @ cepat dtg sblm dalca balik!!

Khalaf @ HAHA..ko lambat ar

January 26, 2012 at 4:38 PM comment-delete

uihhhh sedap nak habaq bg....yg tak tahan tu abg shahril kita dah berjambang dok kat sana...makin ganteng la ...cuke2 hahaha

January 26, 2012 at 4:38 PM comment-delete

ahmad @ aku ingat sapa lah tadi

January 26, 2012 at 4:56 PM comment-delete

ewah2..makanan dia..perggghhh... melazatkan yer.. ouh tinggal 3 sem lagi yer..moga cepatlah abes blja yer..

nanti jgn lupa blnja misz domu lak yer.. :)

January 26, 2012 at 5:02 PM comment-delete

Domu-kon @ amen..haha ye lah nk kena mai penang lah..

January 26, 2012 at 5:05 PM comment-delete

perrgghh,, nampak cam eifell tower sebenar-benar la,, :O
ahha

January 26, 2012 at 5:21 PM comment-delete

esok linda sampai sane...;p

January 26, 2012 at 5:22 PM comment-delete

amir @ background je tuh..

Linda @ ok jmpa di airport..hehe

January 26, 2012 at 5:34 PM comment-delete

hamboiii latar belakang cantek tuu , makanan pun sedap2 . gulp gulp ! hee :)

January 26, 2012 at 7:03 PM comment-delete

Haaa 9 paper??mak eii...Kiz punya course pun 4 paper je...wah tu mesti seronok tu makan, lepas tensen..

Kalau berani jom join contest kedai Kiz, hadiah kompem gempak!
The OH!SEM tagline contest

January 26, 2012 at 8:03 PM comment-delete

sharil dh jadi geng bazli...haha
aku pon nak jugak!

January 26, 2012 at 9:09 PM comment-delete

nak lasagne au four tu also yang ada strawberry tu,..nyum2..sedapnye..

January 26, 2012 at 10:38 PM comment-delete

perrhhh.. lu membuat kan gua mengidam... keh keh keh...

January 27, 2012 at 12:45 AM comment-delete

RASANYA first time singgah sini...

Waa, belajar kat Moroco, best nye...
teliur lak tgok makan2an tu.. nyummy2 je semua...

=)

January 27, 2012 at 12:56 AM comment-delete

buat den terliur aje~ ;p

January 27, 2012 at 1:12 AM comment-delete

salam..:)

nampak sedap sungguh semua makanan yg ditunjukkan tu...

January 27, 2012 at 5:24 AM comment-delete

terasa mahu terbang ke sana utk makan mkanan tu...
pinjam awan terbang goku la sat :P

January 27, 2012 at 5:38 AM comment-delete

gulp! telan ai lioq tngok..hik3

January 27, 2012 at 5:42 AM comment-delete

allhamdullilah rezeki tuh..kenyang perut sekalian.hihi

January 27, 2012 at 6:24 AM comment-delete

penang erk umah? no hal la..t misz domu blik kg..and dalca balik msia.. misz domu bawa stu bas suruh belnja..ngeh2..

pesanan, study leklok yer..

January 27, 2012 at 6:38 AM comment-delete

bestnye belaja jauh2..hehe..nampak sedap mknn tu...^^

*eyh betul laa elaun sy kua arini ^^

January 27, 2012 at 6:55 AM comment-delete

bestnya merantau dinegara orang...teringin tapi tak mampu..hehee

salam kenal..follow sini bro^^

January 27, 2012 at 8:14 AM comment-delete

ni makanan fast food morocco ker??? skrg aku tgh kenyang,,,nmpk mcm biasa jek...hahaha...

nnti klu tgh lapar,,aku tgok lg,,msti nmpk sedap.....x sangka ko ketua rumah rupanyer..

January 29, 2012 at 11:21 AM comment-delete

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam

**** AKI MELAYANI SEPERTI: ***

1.PESUGIHAN PUTIH
2.UANG KEMBALI
3.TERANSFER JANIN
4.ANGKA TOGEL GHOIB.DLL..

January 9, 2017 at 11:08 PM comment-delete

Post a Comment