Rumah Bawah Tanah















p/s : Walopon besar tapi duduk dalam hutan..Boleh bahagia ker??


13 comments:

cam seram je...rumah bwh tnh nie bukan byk hantu ke? haha

February 19, 2012 at 1:53 PM comment-delete

haha...hantu juga yg dia fikir

February 19, 2012 at 3:13 PM comment-delete

hahaha...rumah bwh tnh mesti sjuk! ^^

February 19, 2012 at 3:33 PM comment-delete

cantik..tp menakutkan..

February 19, 2012 at 4:09 PM comment-delete

seolah2 terperap dalam tanah...x bes langsung

February 19, 2012 at 5:15 PM comment-delete

rumah atas buruk, tengok dalam perrgh!

February 19, 2012 at 5:28 PM comment-delete

wahh..nmpak mcm best je..tp npa p buat dlm hutan..part bwah yg pling mnakutkan..haha..

February 19, 2012 at 6:43 PM comment-delete

definisi bahagia lain2 utk setiap orang, pada kita nmpk xbahagia, tapi pada diaorng bahagia kot..hehe..

February 20, 2012 at 1:19 AM comment-delete

skrg ni hotel dlm laut pun ade tau..hehe

February 20, 2012 at 1:53 AM comment-delete

bahagia tu boleh,,,cuma bahaya jek.....

February 20, 2012 at 4:47 AM comment-delete

bina rumah bawah tanah? kalo gempa bumi camne? terus tertimbus.. abis la..scary betoi..

February 20, 2012 at 5:04 AM comment-delete

kalau duduk ramai2 best la..kalau sorang dua..huhu...seram

February 20, 2012 at 9:35 AM comment-delete

Subhanallah secanggih itukah otak manusia ?
Allah menciptakan manusia dengan akal yang sempurna.

artikel yang menarik pak.
silahkan anda juga bisa membaca dan menambah wawasan di blog saya :
http://jejakservicepc.blogspot.com/
( kita bisa berbagi informasi dengan saling follow ) terima kasih

June 11, 2012 at 6:53 PM comment-delete

Post a Comment