Uji Math Anda !!



Jalan pengiraan mana yg korang rasa betul??haaa cepat buka balik buku spm...hehe,math best x??bg aku lah kan,dengan adanya math otak lebih cerdas untuk berfikir...tapi malangnya aku belajar sekarang x dak subjek math..so skung agak lembab lah ckit otak aku berbanding spm dlu...sungguh aku rindu MATH!!hehe...skung ni hanya berharapkn soduko n brain challange jer untuk mengasah kembali otak aku..hahaha












21 comments:

kalau calculator pun leh silap kira, inikan pulak manusia. sbb tu aku benci math..hahahahaha

February 28, 2012 at 3:58 PM comment-delete

yg calculator itam tu betul..if x silap, dulu cigu math ckap kite kene selesaikan yg dlm kurungan tu dulu...

February 28, 2012 at 4:20 PM comment-delete

saya suka math!!
tp bla tgk gambar kat atas kaku sebentar..hak3..

February 28, 2012 at 4:52 PM comment-delete

tau takpe. dulu aku benci math. bila dah beso ni mcm seronok sangat nak buat. hehe

February 28, 2012 at 5:25 PM comment-delete

kalo berdasarkan equation tu..sah sah yang kalkulator hitam tu betul..tp tak dapat dipastikan kenapa calculator kelabu boleh kira bahagi dulu instead of yg dlm kurungan...

February 28, 2012 at 5:26 PM comment-delete

skunk saya pun x blaja math....so, blurr -.-

February 28, 2012 at 6:37 PM comment-delete

kena kira dlm kurungan dulu.

akak pun suka sangat sudoku.. hari2 buat dalam paper dan ada beli buku sudoku. Dlm phone pun install sudoku jugak...

February 28, 2012 at 6:52 PM comment-delete

jawapanny 1..hehehe

February 28, 2012 at 6:59 PM comment-delete

Misz domu nie..nak tak nak..kena suka nombor..kerana misz domu nie.. budak akaun..

math nie indah tau..cuba install software"sukakan matematik"..

February 28, 2012 at 7:17 PM comment-delete

adei...suke kira2 yg simple je..klu masuk add maths mmg xleh..haha.. :P

February 28, 2012 at 8:11 PM comment-delete

lain-lain jawapannya..

February 28, 2012 at 8:45 PM comment-delete

adei..lemah math... :)

February 28, 2012 at 9:27 PM comment-delete

actually, due2 pown btul.. cume dye guna kaedah yg berbeza..

February 28, 2012 at 9:42 PM comment-delete

satu lah kan.. selesaikan dlm kurungan dulu.. almak dh lama tinggal math

February 28, 2012 at 10:18 PM comment-delete

akak memang minat math ni..tapi dah terlalu lama akak tinggalkan rasa2nya jawapan dia 9

alaaa..ingat tak ingat dah..akak rasa yg dalam kurungan kena darab balik dengan yg luar..mungkinlah kut

February 29, 2012 at 12:03 AM comment-delete

Macam kenal jee Sudoku n Brain Challenge tuu.. Phone aq laa tuu.. Ingt satu lgi game cut & slice..haha.. Nnti aq cri lgi game baru..

February 29, 2012 at 2:51 AM comment-delete

tak minat math laa..huuu

kita suka sejarah...:)

February 29, 2012 at 2:53 AM comment-delete

dari kecik x minat math..tp sekali bile keje, masuk bank, ada melibatkan kira2 gak..pening!~
tp lega da bertukar bidang..hehe~
keje melibatkan sistem pun bley asah otak juga..mcm2 complicated case nak handle..silap aribulan boleh naik bintang kat kepala~ huhu

February 29, 2012 at 3:56 PM comment-delete

ta suke math..dari kecik lagi.....nyesal rase amik addmath mse spm thun lepas

February 29, 2012 at 9:52 PM comment-delete

teka teki apakah???????yg hitam la betol...

March 2, 2012 at 9:37 PM comment-delete

kalkulat0r y hitam tu kan betol..kan?kan?

1st kire dpt 1..tgok y sblh apsl 9..xkn kalkulator slh kan..kire2 blk..9 pun dpt gak..dahhh kena korek2 lagi ingatan ke formula y cikgu penah ajar..so..1 kan jwpnnye...kan?kan?

May 28, 2012 at 1:41 AM comment-delete

Post a Comment