Binatang Apa Ini??


Ada ahli kaji binatang x??tolong gtau ckit ni binatang apa??sekali pandang mcm lintah pon ada tpi x kan lintah besar tu...mustahil dalam cita Dukun Lintah x jumpa pon lintah besar ni..haha,nk kata photoshop mungkin jugak tapi byg-byg kelihatan real lah plak...hehe...btw siapa nk bg pendapat binatang apakah ini...





16 comments:

lintah gergasi kot...ke ular...ke pacat...

March 5, 2012 at 2:15 PM comment-delete

ada orang cakap ikan..tapi ada ke ikan macam tu?

March 5, 2012 at 3:54 PM comment-delete

amenda tu? huhu... amek kat mana gambar tu?

March 5, 2012 at 4:39 PM comment-delete

macam lintah je..tapi ade le plak lintah sebesar tu..geli la ..hehe

March 5, 2012 at 5:01 PM comment-delete

kecoh kan pasal binatang ni kt fb..lintah gergasi kot..hehe

March 5, 2012 at 5:40 PM comment-delete

tak dapek den nk tolong....

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/03/bola-ke-longkang-argh.html

March 5, 2012 at 6:03 PM comment-delete

dyowg cakap lintah...macm edit...mungkin lintah ni hisap darah ikan smpai habis ni..hehhe

March 5, 2012 at 9:00 PM comment-delete

lintah darat.......hahaha....

March 5, 2012 at 9:25 PM comment-delete

erkkk binatang apa tuh?

March 5, 2012 at 10:17 PM comment-delete

Ular kot?mana ada lintah besaq camtu..

March 5, 2012 at 11:20 PM comment-delete

kalau nak tau tu binatang apa baca kat sini
http://aiyangdisayang.blogspot.com/2012/03/bukan-lintah-terbesar-tapi-ular-guni.html
hiiiiii.......

March 6, 2012 at 1:08 AM comment-delete

kayak ular ini gan yah

March 6, 2012 at 1:30 AM comment-delete

This comment has been removed by the author.

March 6, 2012 at 1:39 AM comment-delete

ni la dia ula guni...kat sawah ada byk ni...

http://qarismabintang.blogspot.com

March 6, 2012 at 2:31 AM comment-delete

gamat gergasi kot...ehehehe...geli~~~

March 6, 2012 at 4:53 AM comment-delete

http://jobkosong4all.blogspot.com/ Job kosong 4all ,menyediakan iklan yang membantu dalam pencarian kerja dengan lebih mudah sama ada pekerjaan dalam KERAJAAN mahupun SWASTA dan sentiasa akan diupdate bagi memastikan setiap daripada kekosongan jawatan dapat dipenuhi dan membantu mereka yang ingin mendapatkan pekerjaan.

March 6, 2012 at 6:14 AM comment-delete

Post a Comment