Edisi Lawak Dalca (17)







  - Teacher ; Whoever Answers My Next Question Can Go Home.
- Me ; *Throws Bag Out The Window*
- Teacher ; Who Threw That?
- Me ; Ahh It Was Me, I'm Going Home







Ibu: Kenapa perot hg muncit? Hg mengandung kaa?
Anak pompuan: Ha.. ni projek sains kolej.. tajuk dia ''Proses Kelahiran''..
Ibu: Sapa laki tu.. hang habaq sapa laki tu.. ?
Anak pompuan: Tak tau la mak.. ni projek berkumpulan..

  
            
    



TAK PUAS ATI PASAL HUTANG..

SUDIN : Apsal ko ni Kasim.. macam tak puas ati je aku tengok?
KASIM : Memang pun.. pasal kawan aku la ni..
SUDIN : Kenapa dengan dia?
KASIM : Suka sibuk hal orang.. utang tak nak bayar.. banyak cakap la.. macam - macam lagi la.. eee.. meluat aku..
SUDIN : Apsal ko tak cakap je berterus terang dengan dia? Tak baik tau ko mengumpat kat belakng ni.
KASIM : Ni aku tengah cakap dengan dia depan - depan la ni..
SUDIN : Cis!! ( terus blah )




Cepat sesiapa masih belum join segmen Bloglist Dalca  !!





15 comments:

hahaha.. Ape kejadah projek kelahiran tuh.. xleh blah

May 28, 2012 at 2:56 PM comment-delete

hahaha.. ni semua takda sivik ni.. keh2

May 28, 2012 at 3:00 PM comment-delete

suke lawak y 1st tu..taw2 je ape soklan y akan ditanya kan..^^

May 28, 2012 at 7:09 PM comment-delete

haha..tak boleh blah lawak no 2 tu

May 28, 2012 at 7:40 PM comment-delete

ngeee suka lawak pasal hutang...

May 28, 2012 at 8:02 PM comment-delete

pandai betul student tu.. ngeh ngeh

May 28, 2012 at 8:55 PM comment-delete

haha..lawak baca edisi kali ni:)

May 28, 2012 at 9:03 PM comment-delete

hahahahahaha.. macam siot.. projek berkumpulan dengan si sudin tu.ahahahaha

May 28, 2012 at 10:00 PM comment-delete

lawak no dn 3 x ley blah....waakakaka

May 28, 2012 at 10:12 PM comment-delete

hahaha tgk gambar ataspun dah gelak ha ha ha

May 29, 2012 at 2:22 AM comment-delete

hahaha...projek kelahiran tu plg best!! ;p

May 29, 2012 at 4:31 AM comment-delete

heeh yg projek bkumpulan tu tak patut diaplikasikan dalam kehidupan >.<

May 29, 2012 at 6:02 AM comment-delete

hehe...tsersenyum bc entry ni..anyway,slmt maju jaya utk segmen tu ye :)

p/s: mencari ape?

May 29, 2012 at 8:09 AM comment-delete

kahkahkah....nasib ada edisi lawak ni....ilang skit kestressan diri ini...:)

May 29, 2012 at 10:28 AM comment-delete

haha....mmg lawak...yg first tu first time aku baca..

May 30, 2012 at 11:55 AM comment-delete

Post a Comment