Cerita Sengal Budak Sekolah (2)












14 comments:

adeh..bukan sng tau nk jd cikgu..lagi2 klu kelas tu budak2 die aktif..penattt~

July 4, 2012 at 9:43 AM comment-delete

hahahahaha.. kalau aku jadi cikgu , aku tak tau la apa jadi..hehehehe..

July 4, 2012 at 10:14 AM comment-delete

mak raihan cikgu..^^

July 4, 2012 at 10:57 AM comment-delete

haii..nie laa cabaran sy nanti ^^

btw, baru je senior ngadu smlm..die kene baling selipar dgn budak pra sekolah tyme dah nak balik...bapak budak tu nampak ape budak tu buat & senyum2 jer..tak marah pon... -.-'

July 4, 2012 at 3:14 PM comment-delete

Zaman sekarang cabaan untuk guru adelah lebih mencabar, coz student zaman sekarang lebih extreme n advance. Lawak je kartun yang last tu. Cikgu yang sedih...hehe

July 4, 2012 at 6:50 PM comment-delete

cikgu2 dulu n skang jauh berbeza.. dulu2 murid takut sebab hormatkan cikgu la ni.. jumpa cikgu pun wat x kenal je!

July 4, 2012 at 7:27 PM comment-delete

hehehehehhehe..kalw guru yang xbest kalw dya pndah smua org hppy..tpi kalw guru yg pnyayang pemergiannya akn bt org brsedih...

July 4, 2012 at 8:13 PM comment-delete

haha kesian cikgu kena troll >.<
tanpa guru siapalah kita betul?

July 4, 2012 at 9:47 PM comment-delete

yang last skali tu..
kesian kat cikgu tu..hehe

July 4, 2012 at 11:38 PM comment-delete

skrg ni baik ckgu, mak ayah, murid..sumenye dh alaf baru.. everyhing changed!

July 4, 2012 at 11:53 PM comment-delete

Huh..Besar dugaan cikgu.Banyak sabar ..

Owh Angry bird ! Haha

July 5, 2012 at 5:59 AM comment-delete

cikgu lah yang mendidik kita selain ibubapa kan.. =)

July 5, 2012 at 6:51 AM comment-delete

saye syg CHEKGU saye !!! hehe
zmn dah berubah =P






Luv,
cik ana

July 5, 2012 at 7:09 AM comment-delete

budak2 and ibu bapa zaman skrg......... huhu

July 5, 2012 at 8:46 AM comment-delete

Post a Comment