Hanya Di Malaysia

Serius time ramadhan aku rindu suasana ni...disini sunyi sepi jer...hehe












22 comments:

aikk?? da agak dah :P

August 4, 2012 at 2:03 PM comment-delete

kat lain pun ada la, budak tu jer takdok, wakkaa

August 4, 2012 at 2:51 PM comment-delete

haaa...hati2, kang ilang jari,ekekeke....

August 4, 2012 at 2:55 PM comment-delete

kat sana xde eh main mercun? hehe..awal2 ramadhan dah dgr dah bdak main kat sini.

August 4, 2012 at 4:31 PM comment-delete

@raihan.: tu lah budak sini x pandai kot main..hehe

August 4, 2012 at 4:35 PM comment-delete

Salam.

Amboi, rindu dengan mercun rupanya.

August 4, 2012 at 5:17 PM comment-delete

orang melayu main mercun sekejap je masuk hospital, buta lah, itu lah ini lah..orang cina jarang sangat yg cedera walaupun bila musim perayaan diorang mercun tu lagi ligat dimainkan..pelik kan?

August 4, 2012 at 5:33 PM comment-delete

salam..wah dalca rindu nak dengar bunyi mercun..ape kata dalca sendiri je yang main..keh3..jgn ilang jari dah la..

August 4, 2012 at 7:35 PM comment-delete

kalau sunyi, pasang audio bunyi mercun..hehe:)

August 4, 2012 at 7:36 PM comment-delete

dah lama sy x main mercun! nth brani ke x lagi..hahaha

August 4, 2012 at 8:18 PM comment-delete

tengah2 solat terawih boleh terkejut dengar.. selamat tak melatah tengah solat.. hahaha

August 4, 2012 at 10:55 PM comment-delete

lain kali sahabat kena bawak stok siap2..main kat sana ek =)

August 4, 2012 at 11:52 PM comment-delete

ala ciannye....raya nnti kat morocco ke?? x blk sini???

August 5, 2012 at 3:14 AM comment-delete

Jangan main mercun nnt putus tgn. Hekhek

August 5, 2012 at 4:07 AM comment-delete

balik la sini..kita main sme mcm bdk2 kecik..haha..

August 5, 2012 at 7:21 AM comment-delete

Linda ngh mncari stok mercun bola n mercun ketupat ni ..dalca nk??

August 5, 2012 at 8:01 AM comment-delete

meh la umah misz domu..kita main sama2 dengn anak sedara misz domu smbil makan laksa penang..hehehe.. suka sakat dalca..

August 5, 2012 at 8:54 AM comment-delete

x suka org main mercun bola dgn meriam..
bunyi mcm nk luruh jantung..

yg lain suka sebab husna main jugak..ngeh3~ :P

August 5, 2012 at 8:46 PM comment-delete

paling best main mercun pop pop tu laa.. haha

August 5, 2012 at 11:08 PM comment-delete

sila jeles , sini kami dah pasang meriam .. siap tanam lagi.hehe :P

August 6, 2012 at 6:24 AM comment-delete

Mmg terbaik lah

man
September 4, 2012 at 9:34 PM comment-delete

Selamat pagi semua, diharapkan pada harini kita dapat mempromosikan server ragnarok masing-masing, lagi banyak lagi best. Jangan lepaskan peluang terbaik ini , promote seberapa banyak server dimalaysia, mahupun server anda sendiri yang anda mahukan hanya kat page ni, terima kasih kerana sudi menyokong page ini ya ;-D

Sila masuk sini - http://www.facebook.com/pages/R-O-Made-In-Malaysia/281618385276517?ref=notif&notif_t=page_new_likes

September 5, 2012 at 7:08 PM comment-delete

Post a Comment